FINANTE-BANCI

Banca Transilvania: 2.600 de credite acordate intr-un an prin divizia pentru medici

20 octombrie 2008, ora 16:11   | 5 comentarii publicate
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
BancaTransilvaniar_medie.jpg
Banca Transilvania a acordat 2.600 de credite si a inregistrat un volum al plasamentelor de 100 mil. euro prin Divizia pentru medici, infiintata acum un an, a anuntat luni institutia financiara.
Aceasta divizie este cea de-a patra linie de afaceri BT. Proiectul are ca obiectiv incurajarea privatizarii sectorului medical, prin produse si servicii specializate, dar si prin consultanta juridica si contabila oferita de parteneri BT, se mentioneaza in comunicatul emis de banca.

Conform lui Ionut Patrahau, directorul general adjunct al Bancii Transilvania, divizia are in acest moment in portofoliu 9.000 de medici.

Echipa diviziei cuprinde peste 90 de medici si consultanti financiari.In ultimul an, Banca Transilvania a deschis 8 agentii dedicate medicilor, in orase precum Bucuresti, Cluj, Iasi, Targu Mures, Timisoara, Craiova, Oradea si Galati. In curand, Divizia pentru Medici va fi prezenta cu unitati specializate si in Constanta si Brasov.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
rel a spus:
20/10/2008 17:29
Banca Tr cea care anuntat super credite pt medici ,a marit de 3 ori dobinda la aceste credite in 3 luni si e cea mai mare dobindea la vre-un credit existent pe piata. Concluzie :teapa cu creditele pt medici"speciale" de la BT.Raporteaza doar cum se jupoaie clientul disperat sa-si deschida un cabinet .
 
medic intepat a spus:
21/10/2008 01:24
am luat teapa cu acest credit. mi-a fost prezentata o varianta in euro 9.5% si la semnarea creditului au aparut mici probleme fiind nevoit sa accept varianta in lei cu dobanda mai mare 11.5%plus comision de acordare 1.5% si comision lunar 0.2%(adica 2.4% pe an) si din august pana azi am avut crestere a dobanzii de trei ori pana la 14.5% deci 16.9% in luna oct. concluzia e ca sunt blocat total.
 
andree a spus:
21/10/2008 02:15
nu se poate ca inrt-o luna sa creasca rata cu 30% la un credit , si sa nu mai punem faptul ca ei se rapoteaza la ROBOR care a ajuns enorm ,cred ca vor fi prima banca cu adevarate policlinici in dotare. sa vedem cine le va conduce. ARB spunea prin vocea domnului GHETEA ca ,clienti se pot muta de la o banca la alta ,dar as dori sa-l intreb eu pe dumnealui ce banca mai are acest proiect??????? oare chiar nu se stia unde se va ajunge , oare chiar asa s-a dorit ca sa se distruga sistemul de sanatate ,imi aduc aminte ca acum cateva zile, maxim 2 saptamani am fost sunat de la BTR ca s-a introdus un nou pachet si pentru tehnicieni dentari.
Sa vedem ...dar viitorul e sumbru......... joaca domnului Isarescu cu leu isi va spune cuvantul. SA TRAITI... SANATOSI!
V-ati facut cu 9000 de cabinete !!!!!!!!!!!
 
Sergiu a spus:
21/10/2008 11:53
Adica s-au dublat dobanzile la depozite si la credite ar trebui sa fie mai mici, poate chiar sa se reduca:-):-)????
Eu nu prea inteleg logica....

Domnilor, traim o criza mondiala si dobanzile cresc peste tot...ar fi imposibil ca doar la BT sa ramana la fel...
Probabil, in timp, dupa ce se linistesc apele in America, vor scadea la loc:-)
 
Ana Bodnarescu a spus:
21/10/2008 12:23
Si eu am luat credit de la BT si sunt multumita. am dat de o fata f amabila si am luat creditul in 2 zile. Chiar daca mi-au marit si mie dobanda, este oricum mult sub ce au ceilalti prieteni sau colegi la alte banci.
In plus, au comision de rambursare anticipata zero, deci pot oricand sa aduc bani si sa diminuez din credit.
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 05 August 2020, 10:33
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter