- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Banca Transilvania si Asociatia Rotary au lansat un card co-branded

27 May, 13:01 • Redactia DailyBusiness
Banca Transilvania si Asociatia Rotary International District 2241 au lansat un card co-branded de credit, primul card destinat membrilor Rotary din intreaga tara, au anuntat joi oficialii bancii.
Banca Transilvania si Asociatia Rotary au lansat un card co-branded

Avand un card Visa Gold BT – Rotary, membrii Rotary pot beneficia de credit de pana la 10.000 euro, valoare echivalenta in lei. Perioada de gratie a cardului este de pana la 55 de zile, perioada in care creditul poate fi returnat, fara a trebui sa fie platit ceva in plus.

Posesorii cardului au posibilitatea de a cheltui zilnic pana la 30.000 lei, prin tranzactii efectuate, cumulat, la bancomat, la POS si prin Internet.

Banca Transilvania nu percepe niciun comision pentru achitarea la comercianti cu acest card co-branded, indiferent daca respectivele cumparaturi au fost facute in tara sau in strainatate.

Facturile pentru majoritatea furnizorilor de telefonie si utilitati pot fi platite, de asemenea, cu ajutorul acestui card, direct de la bancomatele Bancii Transilvania, gratuit.

Utilizatorii cardului vor beneficia, la plecarea in calatorie, si de un pachet de asigurari impotriva pierderii bagajelor, actelor, intarzierea zborului.

Totodata, pentru fiecare plata cu acest card, efectuata de catre membrii Rotary, Banca Transilvania vireaza in contul asociatiei un anumit procent din valoarea respectivei plati.

Visa Gold BT – Rotary completeaza oferta Bancii Transilvania, care cuprinde in prezent 16 tipuri de carduri de credit si de debit, dintre care 4 sunt co-branded.

Banca Transilvania are un capital majoritar romanesc, iar Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare, care detine 15% din capitalul social, este actionar semnificativ.

Activitatea Bancii Transilvania este organizata pe patru linii principale de afaceri: persoane fizice, IMM, companii mari, respectiv Divizia pentru Medici.

Banca Transilvania a inregistrat in primul trimestru din 2010 un profit net de 16,01 milioane de lei, de 15,7 ori mai mare comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, cand a fost de 1,01 milioane lei. In acelasi timp, activele bancii au fost de 19,29 miliarde lei.