- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Banca Transilvania si Google invata antreprenorii romani cum sa-si promoveze online afacerile

22 Mar, 11:11 • Redactia DailyBusiness
Banca Transilvania (BT) si Google vor organiza, marti, pentru intreprinzatorii din Capitala, membri ai Clubului Intreprinzatorului Roman (CIR), un training gratuit pentru a-i invata cum sa isi promoveze afacerile pe Internet, au anuntat oficialii bancii.
Banca Transilvania si Google invata antreprenorii romani cum sa-si promoveze online afacerile

Acestia au precizat ca pana in prezent si-au anuntat participarea aproximativ 170 de persoane, membri ai Clubului Intreprinzatorului Roman, insa Inscrierile continua.

Intreprinzatorii vor putea afla informatii despre Google AdWords, publicitatea online, precum si despre eficientizarea si optimizarea campaniilor prin Internet.

Google AdWords este o metoda de publicitate pe Internet, cu ajutorul careia firmele isi pot promova afacerea afisand anunturi in motorul de cautare Google si in site-urile partenere.

Pentru persoanele care nu pot ajunge la intalnirea cu Google, Banca Transilvania va asigura transmiterea cursului live, pe Internet, pe site-ul CIR.

Parteneriatul Banca Transilvania – Google face parte din stategia BT de a incuraja antreprenorii sa isi dezvolte promovarea online a afacerilor pe care le coordoneaza. Premisa este cresterea veniturilor datorita Internetului, un mediu de comunicare tot mai dinamic si mai eficient. Colaborarea dintre banca si Google a inceput in iulie 2009, prin demararea campaniei „Prietenul Google”.

La inceputul lunii martie, Google a organizat in colaborare cu Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT) si un seminar privind modalitatile de a promova si vinde prin Internet ofertele turistice.