FINANTE-BANCI

Bancpost a limitat retragerile de pe card la 4.000 de lei pe zi

27 iunie 2008, ora 15:15 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
bancpost-3-mic.jpg
Bancpost a impus o limita zilnica de retragere de numerar pentru cardurile de debit Maestro, MasterCard Standard (Taifun), VISA Electron (Ultra), si VISA Business (Suprema), de 4.000 lei/zi, incepand de pe 30 iunie, in vederea prevenirii fraudelor pe card, a anuntat vineri banca.
Anterior, posesorii de carduri Bancpost nu aveau impusa o limita in privinta sumei maxime ce poate fi retrasa de pe card pe pacursul unei zile.

Pentru sumele care depasesc limita de 4.000 de lei, clientii pot retrage numerar de la ghiseele oricarei sucursale Bancpost, informeaza comunicatul bancii.

Limita mentionata este aplicabila atat pentru retragerile de numerar de la ATM-urile din reteaua Bancpost, cat si pentru tranzactiile de retragere de numerar de la ATM-urile din retelele altor banci, din Romania si din afara Romaniei."Nu este numai vorba de o modalitate de prevenire a fraudei, ci si de o incurajare a platii cu cardul", au declarat pentru DailyBusiness oficiali ai bancii.

"La nivel european, unde cele mai multe plati se fac cu cardul, bancile au impus asemenea limite in privinta sumei maxime ce poate fi retrasa pe parcursul unei zile", au mai spus reprezentantii Bancpost.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 25 Octombrie 2021, 07:46
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter