- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

BRD refinanteaza creditele de nevoi personale in lei la o dobanda fixa de 7%

21 Mar, 12:46 • Redactia DailyBusiness
BRD- Groupe Societe Generale a anuntat lansarea creditelor de refinantare ReStart pentru persoanele fizice. Astfel, pentru creditele de nevoi personale in lei dobanda de refinantare este fixa, de 7%.
BRD refinanteaza creditele de nevoi personale in lei la o dobanda fixa de 7%

Totodata, la creditele de nevoi personale in euro, marja fixa adaugata la Euribor la 3 luni este intre 6 si 7,5 puncte procentuale, in functie de durata creditului, conform bancii.

Oferta este valabila pana pe 14 mai 2011.

Creditele ReStart ofera posibilitatea refinantarii si consolidarii unor credite contractate la una sau mai multe banci, indiferent de moneda.

Creditele Restart pot refinanta toate tipurile de credite: imobiliare/ipotecare, de nevoi personale, auto, credite pentru achizitionarea de bunuri de consum, carduri de credit sau descoperituri de cont.

Oferta propune costuri mult reduse fata de standard: dobanzi mai mici, comisionul de analiza a dosarului este zero, iar costurile aferente evaluarii sunt suportate de BRD, se arata in comunicatul bancii.

La refinantarea creditelor de nevoi personale cu ipoteca in euro, dobanzile se calculeaza in functie de Euribor la 3 luni, la care se adauga o marja de 3,5 sau 4 puncte procentuale, in functie de durata aleasa.

Pentru refinantarea creditelor imobiliare/ipotecare, marja fixa adaugata la Euribor este de 3 sau 3,5 puncte procentuale, in functie de durata creditului si valoarea avansului.

BRD – Groupe Societe Generale, cea de-a doua banca din Romania, are peste 2,5 milioane de clienti si opereaza o retea de peste 930 de unitati.

BRD face parte din Grupul Societe Generale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro. Grupul are peste 160.000 de angajati in toata lumea.