FINANTE-BANCI

Carpatica lanseaza credite cu garantii imobiliare la o dobanda fixa de 5,4%/an in primul an

26 septembrie 2014, ora 12:09 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
bcc.jpg
Incepand de la 1 octombrie 2014, Banca Comerciala Carpatica lanseaza pentru clientii persoane fizice un pachet special de credite cu garantii imobiliare la o dobanda speciala incepand de la 5,4%/an pentru primul an de creditare.

Campania este valabila pentru creditele in lei acordate pana in luna februarie 2015 inclusiv, pentru urmatoarele categorii de produse:
- Creditul pentru constructii si achizitii Casa 9;
- Creditul pentru Modernizare;
- Creditul pentru Achizitie teren extravilan;
- Creditul de nevoi personale Prosper;
- Creditul de refinantare OneSmart;

"Cu acest pachet special pentru creditele in lei cu garantii imobiliare, clientii beneficiaza de costuri mult mai mici doar din diferenta de dobanda din primul an. In plus, vorbind de o dobanda fixa, sunt protejati de orice fluctuatii ale Robor pe care clientul nu le poate anticipa nici influenta. Pentru clientii interesati de constructia unei case, chiar si in regie proprie, de lucrari de modernizare sau achizitii de imobile si terenuri, dobanda fixa practicata va fi de 5,4% pe primul an iar pentru cei interesati de finantare pentru nevoi personale sau refinantarea unor credite mai vechi de 2011, dobanda fixa practicata va fi de 5,9% pe primul an", a declarat Andra Buzdugan, director relatii comerciale retail in cadrul Bancii Comerciale Carpatica.

Un alt beneficiu acordat clientilor in cadrul campaniei pentru creditele cu garantii imobiliare consta in faptul ca, pentru anumite activitati/ operatiuni, precum analiza dosar, comisionul este de 0. Exemple de calcul:

Creditul Casa 9; Creditul pentru Modernizare; Creditul de achizitie teren extravilan: Pentru un credit in suma de 100.000 lei, pe o perioada de 360 luni, calculat cu dobanda fixa de 5,4% pe an, rata lunara este de 561 lei, DAE = 5,53%, iar valoarea totala de plata va fi de 202.150 lei.

Creditul de nevoi personale Prosper: Pentru un credit in suma de 50.000 lei, pe o perioada de 60 luni, calculat cu dobanda fixa de 5,9% pe an, rata lunara este de 964 lei, DAE = 6,06%, iar valoarea totala de plata va fi de 57.859 lei.

Creditul de refinantare OneSmart: Pentru un credit in suma de 80.000 lei, pe o perioada de 360 luni, calculat cu dobanda fixa de 5,9% pe an, rata lunara este de 474 lei, DAE = 6,06%, iar valoarea totala de plata va fi de 170.823 lei.

Pachetul se aplica doar clientilor care nu beneficiaza de alte promotii/reduceri oferite de Banca Comerciala Carpatica in baza unor conventii/campanii separate.

De asemenea, reducerea de dobanda oferita in cadrul aceste promotii, nu se va cumula cu reducerea oferita in cadrul pachetelor de produse. Astfel, clientii persoane fizice care opteaza pentru unul din produsele de creditare mentionate vor avea posibilitatea sa aleaga campania/promotia care sa fie aplicata solicitarii lor de credit.

Campania creditelor cu garantii nu se aplica in cazul suplimentarii sumelor aferente creditelor existente in sold.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Materialele zilei din FINANTE-BANCI
in | 0 vizualizari | 0 comentarii

Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Ultima ora
Joi, 24 Mai 2018, 01:15
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter