- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

CEC Bank a redus la 11% pe an dobanda la creditul Senior pentru pensionari

17 May, 14:33 • Redactia DailyBusiness
CEC Bank a redus, in perioada 15 mai - 30 septembrie 2010, dobanda pentru creditul Senior, dedicat persoanelor fizice, pensionari, titulari ai unui cont in care se efectueaza viramentul pensiei, pana la 11% pe an, de la 13,95%.
CEC Bank a redus la 11% pe an dobanda la creditul Senior pentru pensionari

Totodata, banca a eliminat comisionul de analiza documentatie.

Creditul Senior este un credit in lei fara comisioane, fara avans si fara giranti iar clientii nu trebuie sa prezinte documente justificative privind utilizarea acestuia. Plafonul lunar maxim pus la dispozitia clientilor este de 70% din valoarea pensiei iar durata de creditare este lunara. Creditul poate fi utilizat in transe multiple, oricand in perioada cuprinsa intre prima zi lucratoare a fiecarei luni si data incasarii pensiei in contul curent.

Rambursarea creditului se efectueaza prin debitare automata, la data incasarii pensiilor in contul curent. Creditul functioneaza in sistem revolving, ceea ce inseamna ca in primele zile lucratoare ale lunii se reintregeste limita de credit, se arata in comunicat.

Garantiile sunt reprezentate de veniturile din pensiile incasate in lunile in care se efectueaza utilizari din credit. Clientii pot beneficia de plafonul pus la dispozitie de banca pana la indeplinirea varstei de 70 de ani, iar pentru neutilizarea acestuia nu se percepe comision.