- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Citibank a lansat o aplicatie de internet banking pentru tranzactii prin smartphone-uri

26 Apr, 10:24 • Redactia DailyBusiness
Citibank a lansat o aplicatia Citi Mobile adaptata pentru smartphone-uri, ce permite clientilor sa isi acceseze contul de internet banking si sa efectueze tranzactii de pe telefoane, a anuntat marti banca.
Citibank a lansat o aplicatie de internet banking pentru tranzactii prin smartphone-uri

Utilizand Citi Mobile, clientii pot efectua plati si transferuri in lei, euro sau dolari intre conturile curente deschise la Citibank Romania si in lei catre conturi curente deschise la alte banci. De asemenea, clientii bancii au posibilitatea de a plati facturi, de a verifica situatia conturilor sau istoricul tranzactiilor.

In plus, utilizatorii pot localiza cele mai apropiate ATM-uri (bancomate) si agentii Citibank Romania, prin intermediul optiunii Localizeaza ATM/agentie.

Aplicatia poate fi descarcata pentru smartphone-uri Apple, Blackberry, Android si Nokia si este utilizabila in toate retelele telefonice, nefiind necesara o cartela SIM dedicata. Pentru utilizatorii iPhone, aplicatia va fi disponibila in Apple iTunes Store, iar pentru utilizatorii Blackberry, Nokia si Android, aplicatia poate fi instalata prin expedierea unui SMS cu textul „citi mobile” la numarul 1724.

Autentificarea se realizeaza utilizand ID-ul si parola deja inregistrate pentru contul de Citibank Online, nefiind necesara o autentificare/inregistrare suplimentara.

Citibank este prezenta in Romania inca din anul 1996 si furnizeaza produse si servicii financiare companiilor nationale si internationale, companiilor mici si medii, sectorului public, organizatiilor non-profit si persoanelor fizice.