- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Clientii Bancii Transilvania pot transfera bani prin bancomat

25 Nov, 11:55 • Redactia DailyBusiness
Western Union, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata globala a transferurilor de bani, si Banca Transilvania (BT) au lansat serviciul de transfer de bani prin bancomat, au anuntat joi reprezentantii institutiei financiare.
Clientii Bancii Transilvania pot transfera bani prin bancomat

Cu ajutorul acestui serviciu, clientii Bancii Transilvania vor primi bani direct in contul lor, sume care vor putea fi retrase din reteaua de peste 800 de bancomate a bancii din intreaga tara. Serviciul de transfer de bani prin ATM permite, de asemenea, trimiterea de bani, direct din contul bancar, in peste 386.000 de locatii ale agentilor Western Union din peste 200 de tari in care serviciul Western Union este disponibil.

Pentru a efectua transferuri de bani prin noul serviciu, clientii trebuie sa aiba un cont in lei sau in euro, deschis la Banca Transilvania, un card valid emis tot de BT si un card gold.

„Ne bucuram ca lansam acest nou proiect dezvoltat impreuna cu Western Union, marcand astfel o premiera pe piata bancara din Romania. Ca parte a comunitatii facem inca un pas pentru ca transferul de bani sa fie mai accesibil si mai modern”, a declarat Robert Rekkers, director general al Bancii Trasilvania.

Noul serviciu este o alternativa pentru operatiunile efectuate la ghiseu, unul dintre principalele avantaje fiind accesul la acest serviciu 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.