FINANTE-BANCI

Clientii BCR Banca pentru Locuinte au economisit cu 85% mai mult in 2011

24 ianuarie 2012, ora 14:40 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
BCR.JPG
BCR Banca pentru Locuinte a inregistrat pe parcursul anului 2011 o crestere a depozitelor cu peste 85% fata de anul 2010, pana la aproximativ 800 milioane de lei (200 milioane de euro).

In acelasi timp, banca a depasit cifra de 250.000 de clienti.

Avantajele principale datorita carora BCR BpL a reusit sa creasca substantial in anul ce-a trecut sunt dobanzile mici si fixe si prima garantata de stat.

äIn ultimul an, clientii BCR Banca pentru Locuinte au continuat sa fie optimisti, sa economiseasca pentru planurile lor de viitor si pentru imbunatatireaá conditiilor de locuit. De aceea, in toamna anului 2011, am venit in intampinarea lor cu un nou produs, care ofera optiuni flexibile pentru faza de economisire. Concret, clientii nostri pot sa economiseasca fie in rate lunare regulate, dar si prin mai multe plati neregulate, in functie de disponibilitatile lor banesti.Destinatiile creditelor acordate de BCR Banca pentru Locuinte pot fi modernizarea, extinderea sau cumpararea unei locuinte, case sau teren sau refinantarea unor credite pentru domeniul locativ si crearea unui avans pentru alte credite pentru domeniul locativ.

BCR Banca pentru Locuinte, subsidiara a grupului BCR specializata in economisirea si creditarea domeniului locativ in sistem colectiv, a fost lansata in iulie 2008. Principalii actionari sunt Banca Comerciala Romana (BCR), Romania ľ actionar majoritar cu 80% din actiuni ľ si S Bausparkasse der oesterreichischen Sparkassen, banca specializata in economisire-creditare a Grupului ERSTE, Austriaá ľ 20% din actiuni.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 25 Mai 2022, 07:04
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter