FINANTE-BANCI

Construieste afacerea visurilor tale cu banii trimisi de afara prin transfer online

11 martie 2016, ora 01:31, autor(i): DailyBusiness.ro   | 2 comentarii publicate
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
transfer-go.jpg
Invidiati de multi pentru faptul ca au reusit sa isi gaseasca de lucru in afara granitelor tarii, multi dintre migrantii romani incearca sa faca fata multor provocari noi pe care le intampina imediat ce pleaca din Romania. Sa traiesti si sa muncesti intr-o tara europeana este o conditie  pe care multi si-o doresc, insa include elemente pe care doar cei plecati le pot intelege. Nu este usor sa traiesti departe de familie, de prieteni, de tot ceea ce inseamna natal, insa motivele determinante sunt cele care conving.

Pentru multi, sa munceasca intr-o tara in care sunt platiti bine reprezinta singura solutie pentru asigurarea unui trai decent. Mai mult de atat, multi dintre migrantii romani reusesc sa adune banii necesari pentru a-si deschide o afacere in tara. Fiecare migrant in parte are un vis pe care spera sa il indeplineasca.  

Sa construiesti o afacere in Romania este imposibil din pozitia de angajat cu un salariu minim pe economie. Cei 1.050 de lei nu pot acoperi nici macar cheltuielile pentru strictul necesar. Pentru o munca similara in Anglia, de exemplu, aceeasi persoana poate primi aproximativ £1200. Lunar, o parte din acesti bani  poate fi trimisa in tara si, in timp, se pot strange banii necesari realizarii unei mici afaceri de familie. O multime de factori isi vor aduce aportul la realizarea acestei dorinte, un rol determinant avandu-l si modul in care se trimit banii in tara.   

Optiunile pentru transfer international de bani sunt numeroase insa, cele mai multe, sunt foarte scumpe. Multi dintre migranti trimit bani acasa prin companii specializate in transfer de cash. La un calcul simplu, daca lunar trimit acasa 500 EUR, intr-un an  platesc 360 EUR pentru comisioane (prin Western Union) si 1800 EUR in 5 ani. Sume substantiale de bani aruncate pe fereastra! Fara sa luam in calcul banii ce se pot strange lunar in 5 ani, doar cu banii pentru comisioane se poate initia o mica afacere de familie - in 2012 ANOFM Cluj acorda un ajutor financiar de 1800 EUR pentru initierea unei afaceri.  Probabil ca multi dintre cei care nu s-au informat vor spune ca nu au o alta varianta de a trimite bani acasa. Dar, aceasta exista si consta in transferul online de bani. Un asemenea serviciu inovativ si net superior, din punct de vedere al costurilor pe care le implica, altor alternative este asigurat de TransferGo.  Ieftin si confortabil de realizat, acest serviciu percepe o taxa fixa de transfer utilizatorilor sai: 0,99 p. In prezent serviciul acopera 42 de tari, iar recenziile la adresa sa (pe care le puteti citi aici) ne conving ca este sigur!

Am vazut cum stau lucrurile in situatia in care banii se trimit prin intermediul unor companii specializate in transfer de cash. Situatia este total diferita cu TransferGo. Sa presupunem ca lunar se trimit in tara 500 EUR. Comisionul lunar va fi de 0,99 EUR, 11,88 EUR/an, respectiv 59,4 EUR in 5 ani.  

Pe TransferGo.ro, un site cu interfata in limba romana, se gasesc toate informatiile necesare pentru ca oricine sa poata sa inteleaga cum functioneaza serviciul. Retinem insa ca este extrem de simplu de realizat si ca beneficiarul va primi banii in EUR sau LEI intr-un cont bancar (poate fi deschis la orice banca) in 24 de ore lucratoare.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ion Gheorghe a spus:
11/03/2016 10:15
La TransferWise, trimit 1000 EUR din card si platesc 5 EUR. Comisionul e 0,5% + GRATIS primul transfer pana la suma de 3000 GBP. Fata de Moneygram economisesc 40 EUR , fata de Western Union economisesc 20 EUR.
 
Adrian a spus:
11/03/2016 18:57
Cu TransferGo platesti doar £0.99 indiferent de suma, iar cursul de schimb este cel mai bun! Banii ajung intr-o zi si nu imi cere nimeni depozite suplimentare ca la Transferwise. Plus ca e in limba romana, pe cand astialalti sunt doar in engleza.
 
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Sambata, 21 Aprilie 2018, 02:34
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter