FINANTE-BANCI, REAL ESTATE

Credit Europe Bank isi deschide cea mai noua sucursala in Mega Mall

13 mai 2015, ora 15:48 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
credit-europe-group-nv.jpg
Credit Europe Bank Romania (CEB Romania) anunta deschiderea unei noi sucursale in Centrul Comercial Mega Mall. Noua agentie va fi disponibila clientilor incepand cu 14 mai, odata cu inagurarea celui mai nou centru comercial din Bucuresti.

Sucursala CEB Romania din Mega Mall este a 13-a deschisa de catre Credit Europe Bank intr-un mall, ceea ce confirma importanta segmentului de retail, atat pentru banca, cat si pentru produsul CardAvantaj.

„In cadrul noii sucursale clientii nostri vor avea la dispozitie un bancomat de ultima generatie, care permite retrageri si depuneri de numerar, alaturi de celelalte servicii oferite de Credit Europe Bank si anume: carduri de credit si debit, credite si depozite, Internet banking, Phone banking si tranzactii Western Union”, a declarat Erman Unal, manager al Diviziei de Branch Management, Credit Europe Bank Romania. 

Reprezentanta Credit Europe Bank are o suprafata generoasa de 96 mp, este situata in zona unitatilor comerciale cu servicii din Centrul Comercial Mega Mall si va functiona in intervalul orar 10:00-22:00, de luni pana duminica.

In Romania, Credit Europe Bank asigura produse si servicii catre persoane fizice, IMM-uri si corporatii, prin intermediul unei retele alcatuite din 57 de sucursale, agentii si puncte de lucru, precum si prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet si Phone Banking.

In 2013 Credit Europe Bank (Romania) S.A. a aniversat 20 de ani de prezenta pe piata locala. Membra a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, banca activeaza inca din 1993 sub titulatura Banca de Credit Comercial si Industrial, ulterior ca Finansbank (2000) si apoi, din 2007, in urma unui proces de rebranding, sub numele de Credit Europe Bank Romania.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 16 Iunie 2019, 00:28
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter