- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

CSA a sanctionat 2 brokeri de asigurare cu interzicerea temporara a exercitarii activitatii

19 Nov, 12:05 • Redactia DailyBusiness
Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor a hotarat sanctionarea a doi brokeri de asigurare cu interzicerea temporara a exercitarii activitatii, au anuntat vineri oficialii CSA.
CSA a sanctionat 2 brokeri de asigurare cu interzicerea temporara a exercitarii activitatii

Astfel, a sanctionat societatile Salve Broker de Asigurare si AWD Romania Broker de Asigurare.

Decizia privind sanctionarea celor doi brokeri a fost publicata in Monitorul Oficial pe 18 noiembrie.

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor subliniaza faptul ca masurile dispuse in cazul societatilor mai sus mentionate nu au implicatii asupra contractelor de asigurare deja incheiate, acestea continuand sa isi produca efectele in conditiile stabilite la data semnarii.

Joi, CSA a anuntat ca a senctionat alti doi brokeri de asigurare, respectiv Napoca Broker de Asigurare, cu retragerea autorizatiei de functionare, si Nord Asig Broker de Asigurare, cu interzicerea temporara a activitatii. Acesata decizie a fost publicata in Monitorul Oficial pe 17 noiembrie.

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) este singura autoritate imputernicita prin lege cu atributii de autorizare, supraveghere prudentiala si control a activitatii de asigurare in Romania, precum si cu atributii de emitere a normelor de aplicare a legii.