- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

DiRent Group a avut anul trecut un profit brut de 1,65 mil. lei

22 Feb, 17:20 • Redactia DailyBusiness
Compania de leasing operational DiRent Group a inregistrat anul trecut un profit brut de 1,65 milioane lei, comparativ cu pierderile de 1,47 milioane lei afisate in 2008, au anuntat, luni, reprezentantii societatii.
DiRent Group a avut anul trecut un profit brut de 1,65 mil. lei

In 2009, DiRent a avut o cifra de afaceri de 15,5 milioane lei, in crestere cu 74% comparativ cu anul anterior.

Flota de autovehicule a companiei a ajuns la 650 de unitati la sfarsitul anului trecut, iar pentru acest an DiRent Group isi propune sa-si majoreze flota cu 300 de masini noi.

In acest an, societatea va continua promovarea serviciului de inchiriere pe termen scurt si vanzarea masinilor second-hand provenite din incheierea unor contracte de leasing operational.

„Daca in 2008, DiRent Group utiliza doar service-urile autorizate, incepand cu sfaritul anului trecut ne-am schimbat politica in acest sens si oferim mai multe solutii clientilor nostri in functie de preferintele si bugetul acestora: sa foloseasca service-uri autorizate, un nivel de baza de service atat in unitati service autorizate cat si neautorizate, precum si service si piese de schimb ce provin atat din firme autorizate cat si neautorizate. Mai mult, incepand cu acest an am intrat pe piata masinilor second-hand, masini ce provin din contractele de leasing operational finalizate”, a declarat Effie Valsamaki (foto), directorul general al DiRent Group.

De asemenea, compania a anuntat ca incepand cu acest an va oferi si o serie de servicii de leasing operational de tip VIP.

„Incepand cu acest an, oferim clientilor nostri si solutia VIP de leasing operational, care include un vehicul nou, cu service complet inregistrare, vinieta, asigurare (RCA si Casco), intretinere si reparatii auto, anvelope de vara/iarna, asistenta rutiera, masina de inlocuire si un sofer”, a mai spus Effie Valsamaki.

Un alt serviciu pe care DiRent Group il va promova incepand cu acest an este serviciul de leasing operational pentru echipamenete profesionale, segment de piata care va creste anul acesta in opinia conducerii societatii.

Portofoliul de clienti al companiei include nume precum: Star Foods, Genco, Frigotechnica, Arcon Constractions, Cosmote, Lukoil, Coca-Cola Romania, Bunge Romania, Ifantis, Nestle, Atlas Corporation, Etem si altii.

DiRent Group a fost infiintata la Bucuresti, in aprilie 2006.