FINANTE-BANCI

Dominique Strauss-Kahn a infiintat o firma de consultanta in afaceri

08 octombrie 2012, ora 10:54 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Dominique-FMI-mare.jpg
Fostul sef al FMI Dominique Strauss-Kahn (foto), care a demisionat in 2011 de la conducerea institutiei pentru a se apara de acuzatii de agresiune sexuala impotriva unei cameriste a unui hotel din Manhattan, a infiintat o firma de consultanta in incercarea de a-si reconstrui cariera.


Justitia a renuntat ulterior la cazul de agresiune sexuala impotriva Dominique Strauss-Kahn, cunoscut in Franta ca DSK, iar presupusa victima a declansat un proces civil impotriva acestuia. Intr-un caz separat, procurorii din Franta au renuntat, la 2 octombrie, la o ancheta in baza unor acuzatii ca Strauss-Kahn si alte persoane au violat o prostituata in Washington in 2010.

Potrivit unui document de la tribunalul comercial din Paris, Strauss-Kahn a inregistrat firma Parnasse pentru a oferi consultanta in afaceri, informeaza Mediafax.

Strauss-Kahn a fost arestat anul trecut la New York sub acuzatii ca ar fi agresat sexual o camerista. Procurorii SUA au renuntat la caz din cauza unor ingrijorari privind credibilitatea acuzatoarei.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 26 Mai 2020, 02:43
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter