FINANTE-BANCI

Francezii aproba actiunile presedintelui Hollande din primele zile

27 mai 2012, ora 11:14 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Hollande.jpg
Aproape doua treimi dintre francezi aproba actiunile presedintelui Francois Hollande (foto) intreprinse in primele zile la putere, arata un sondaj ce ii ofera un fundament puternic pentru a se confrunta cu alegerile parlamentare si provocarile crizei monedei euro.

Hollande a preluat functia suprema in stat pe 15 mai, intr-un moment de stagnare a cresterii economice si al unui somaj ridicat in Franta, alaturi de anxietatea crescuta asupra capacitatii Greciei de a ramane in zona euro.

Inca din primele sale zile ca presedinte s-a vazut o explozie de activitate, cu vizite la Berlin si Washington pentru a-si apara pozitia in favoarea cresterii in zona euro si a confirma planul sau pentru o retragere timpurie a trupelor franceze din Afganistan, conform Agerpres.

Un sondaj efectuat de Ifop in perioada 18 - 25 mai arata ca 61% dintre alegatori ii aproba actiunile de cand se afla la putere, al treilea start puternic inregistrat de un presedinte francez dupa Al Doilea Razboi Mondial si cel mai mare pentru un presedinte de stanga.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 13 Iulie 2020, 20:50
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter