FINANTE-BANCI, CARIERE

Garanti Bank lanseaza a doua editie a unui program de traineeship, pentru 15 stagiari

06 mai 2015, ora 17:15 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
garantii.jpg
Garanti Bank lanseaza primavara aceasta al doilea program de traineeship "Learn 2B a Banker", care va fi remunerat si se va derula pe o perioada de 4 luni.

La cursurile de training participa 15 stagiari, alesi in urma unui proces de selectie, la care s-au inscris proaspat absolventi de studii masterale economice sau tehnice.

Programul “Learn 2B a Banker” a fost lansat oficial la inceputul anului trecut, printr-un parteneriat cu Academia de Studii Economice (ASE).

La momentul respectiv, din 950 de aplicanti, au fost alesi 20 de stagiari, care au urmat sesiunea de training in perioada februarie-mai 2014. 15 dintre acestia au fost ulterior angajati in cadrul Garanti Bank, pentru a-si incepe cariera in domeniul financiar-bancar."Credem ca tinerii ar trebui sa aiba sansa de a-si incepe cariera intr-un mediu financiar dinamic. Avem mare incredere in noua generatie de stagiari. Le dorim sa devina colegii nostri peste patru luni", a declarat Melania Jaravete (foto), director Resurse Umane - Garanti Bank.

Participantii vor beneficia de un mix de informatii teoretice si de experiente practice cu privire la produsele si serviciile din sistemul financiar bancar.

Activitatea se va desfasura in cadrul agentiilor bancii, iar tinerii vor avea astfel acces la o varietate de activitati specifice sistemului bancar si isi vor putea dezvolta aptitudinile profesionale si competentele organizationale.

In plus, la sfarsitul celor patru luni, fiecare tanar cooptat va avea posibilitatea de a deveni membru al echipei Garanti Bank.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 13 Noiembrie 2019, 02:35
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter