FINANTE-BANCI

Guvernul vrea sa reduca CAS

06 martie 2012, ora 08:21 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
TAXEE.jpg
Guvernul analizeaza o posibila reducere a contributiilor de asigurari socialeintr-o marja cuprinsa intre 3-5% "sigur pentru angajati, poate si pentru angajatori", a declarat, luni seara, la TVR, premier Mihai Ungureanu. Masura depinde de situatia economica interna si externa.

"Am in vedere scaderea CAS, sigur pentru angajati, poate si pentru angajatori, intr-o marja de 3 pana la 5%, in functie de capacitatea noastra de a ne permite asa ceva, care tine de felul in care exista bani la buget, si externa, in functie de conditiile de mediu economic si financiar", a spus premierul Mihai Razvan Ungureanu, la postul public de televiziune.

Declaratia vine in contextul in care, in luna februarie, premierul Mihai Razvan Ungureanu si liderii coalitiei au convenit ca in programul de guvernare sa fie prevazuta cresterea veniturilor populatiei, in functie de resursele economiei.

Surse politice au declarat, atunci, pentru MEDIAFAX ca masura va fi luata prin majorare directa sau prin reducerea CAS si indexari de pensii.Si Opozitia mizeaza pe reducerea CAS. Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca atunci cand va veni la guvernare, USL va propune reducerea cu 5% a CAS la angajator.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 27 Septembrie 2020, 21:28
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter