FINANTE-BANCI, IT&C

Hub-ul fintech Koop din Turcia se extinde in Romania

07 august 2018, ora 16:22 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Demet Zubeyiroglu, cofondator și Managing Director al KOOP.
Demet Zubeyiroglu, cofondator și Managing Director al KOOP.
Începând din 1 august, Hub-ul fintech KOOP - s-a extins pe piața românească. Intrarea KOOP în piața autohtonă se realizează în parteneriat cu firma independentă de consultanță FO DIGI CAP respectiv cu rețeaua dinamică de spații Commons, care va sprijini programul prin oferirea de spatii coworking și locații pentru activitățile KOOP.

Cu sediul în Istanbul, KOOP este un facilitator al ecosistemului fintech din regiune, furnizor de servicii cu valoare adăugată pentru start-up-uri, SME (IMM-uri), corporații, operatori, furnizori de tehnologie, investitori, bănci, companii de asigurări și administratori de active financiare.

KOOP oferă o gamă largă de servicii, de la mentorship la consultanță, spații de birou, matchmaking, laborator de inovație și API Gateway. De la înființarea sa în septembrie 2017, KOOP a realizat programe de construcție comunitară pe patru direcții principale ale programului: Blockchain, Open Banking, Wealthtech și Insurtech.

Patru summit-uri ale industriei, șase mese rotunde bancare, zece meetup-uri, două turnee internaționale și seminarii internaționale se numără printre aceste activități comunitare. Programul KOOP România va urma o cale similară activităților de construire a comunității și de inovare.“România este una dintre cele mai mari piețe din Europa de Est. Țara poate beneficia în mare măsură prin fintech, programele de incluziune financiară și tehnologiile “disruptive”, cum ar fi blockchain și inteligența artificială. Așteptăm cu nerăbdare să sprijinim ecosistemul local și să dezvoltăm punți de colaborare transnațională. Intenționăm să extindem programul KOOP si în alte piețe din regiune. Ne exprimăm recunoștința atât față de Commons, cât și față de FO DIGI CAP, partenerii noștri interni, pentru abordarea lor constructivă față de Programul KOOP România. Fără sprijinul lor, nu l-am fi lansat”, a declarat Demet Zubeyiroglu, cofondator și Managing Director al KOOP.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 17 Noiembrie 2019, 08:12
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter