- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

ING a lansat un nou serviciu de plata a facturilor

28 Aug, 14:35 • adrian.mihaltianu
ING Bank a lansat joi un serviciu de plati fara numerar - ING Plati Expres, prin care clientilor bancii ce detin un card ING Card Cont'Rol, pot achita facturile Romtelecom, Orange, Vodafone si ING Asigurari de Viata.
ING a lansat un nou serviciu de plata a facturilor

Pana la sfarsitul anului, banca si-a propus sa incheie parteneriate si cu alti furnizori, precum RCS&RDS, UPS, ON Gaz, Distrigaz, au anuntat joi reprezentantii bancii.

Plata se face instant si fara comision, in oricare dintre office-urile ING, folosind dispozitivul Plati Expres in care se introduce cardul, apoi se scaneaza codul de bare al facturii, se confirma suma afisata si, in final, se ridica chitanta.

„Plata este inregistrata la furnizor in aceeasi zi daca este facuta pana la ora 13.00 si in ziua urmatoare daca este facuta dupa aceasta ora”, a declarat Mihaela Predica, product manager ING.

Serviciul ING Plati Expres este accesibil in sediile ING Self’Bank, in orice zi a saptamanii, intre orele 8:00 si 23:00.

In cazul in care o persoana are de platit o factura fara cod de bare, in sediile ING Self’Bank se gasesc computere specializate in transferuri – Multimatul. Prin intermediul lui poti face plati catre furnizori in orice cont ING sau in alte banci din Romania.

Tot pentru plata facturilor, banca ofera si un serviciu de Internet Banking, numit Home Bank. Securitatea utilizarii acestuia este asigurata de dispozitivul Digipass, care genereaza cate o parola unica ori de cate ori utilizatorul acceseaza acest serviciu sau efectueaza o tranzactie.

„Prin serviciul Home Bank, clientii ING isi pot gestiona finantele prin Internet, avand acces la conturi 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Se pot efectua plati si transferuri in lei si valuta catre orice beneficiar, indiferent de banca la care acesta are contul, in Romania sau strainatate”, a spus Predica.

ING Romania face parte din ING Group, institutie financiara internationala de origine olandeza care ofera servicii bancare, de asigurari si de management al activelor in 50 de tari.