- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Investitie de peste 100.000 de euro intr-un pub dedicat bancherilor

21 May, 10:39 • adrian.mihaltianu
Pub-ul The Bankers se va deschide sambata, 21 mai, publiclui lang, dupa o investitie de peste 100.000 de euro. Localul se va adresa in special bancherilor, dar si "tuturor acelora care au nevoie de ei", au spus pentru DailyBusiness.ro reprezentantii companiei.
Investitie de peste 100.000 de euro intr-un pub dedicat bancherilor

Conceptul The Bankers, a fost gandit de cei 2 asociati – Sergiu Diaconu si Mihai Mandres – care provin la randul lor din breasla bancherilor. Ambii au lucrat in Trezoreria mai multor banci.

Astfel, Sergiu Diaconu a lucrat circa 15 ani in banci precum ING, HVB si Credit Europe Bank, in timp ce  Mihai Mandres a fost angajat in domeniu 18 ani, la ING si EximBank.

Sergiu Diaconu a precizat ca a preferat mai bine sa investeasca intr-un pub decat intr-o casa.

El a mai spus ca se asteapta ca majoritatea clientilor pub-ului sa vina din domeniul bancar, aproximativ 60-70% din total, deoarece are multi prieteni in acest domeniu si pentru ca localul este aproape de sediul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), de cel al CEC Bank, dar si de alte sucursale de banci.

The Bankers este pozitionat in Centrul Vechi al Bucurestiului, pe strada Selari, avand o suprafata totala de circa 200 de metri patrati, dispus pe doua nivele.

Clientii The Bankers pot veni la pub pentru un business lunch, dar si pentru a participa la diferite evenimente din weekend, cu muzica live si karoke.