FINANTE-BANCI

Majorare de capital de 53 mil. lei la Omniasig Vienna Insurance Group

11 februarie 2014, ora 18:21, autor(i): Andreea Radu 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Omniasig3-mare.jpg
Omniasig Vienna Insurance Group si-a majorat capitalul social cu 53,1 milioane de lei, din data de 28 ianuarie 2014, ajungand astfel in prezent la un capital social in valoare de 439.645.433,5 lei.

Aceasta majorare de capital a fost discutata si aprobata in Adunarea Generala a Actionarilor ce a avut loc in data de 8 octombrie 2013. Majorarea s-a realizat prin emisiunea unui numar de 15.171.443 actiuni nominative si dematerializate noi, avand valoarea nominala de 3,5 lei fiecare.

Aceasta majorare de capital are drept scop sustinerea operatiunilor si consolidarea pozitiei companiei. Prin aceasta actiune, grupul confirma din nou intentia sa clara de a ramane pe termen lung in Romania si evidentiaza potentialul pietei de asigurari din tara noastra, se arata intr-un comunicat transmis luni de companie.

Omniasig Vienna Insurance Group este una dintre cele mai mari companii de asigurari generale din Romania. Omniasig VIG este o societate administrata in sistem dualist, a carei conducere este asigurata de Directorat, sub supravegherea si coordonarea Consiliului de Supraveghere. In prezent, Vienna Insurance Group, prin toate companiile membre, este pe primul loc pe piata asigurarilor din Romania.Vienna Insurance Group (VIG) are o experienta de 190 de ani in domeniul asigurarilor, avand aproximativ 23.000 de angajati.

Citeste si: 2014, un an greu pentru firmele de asigurari. Vom plati mai mult la incheierea politelor?
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 11 August 2020, 09:05
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter