FINANTE-BANCI

Medical Finance vrea afaceri de 15 mil. euro in 2008

10 noiembrie 2008, ora 17:09 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Medical-finance-medie.jpg
Medical Finance, companie ce integreaza solutii tehnico-financiare pentru domeniul medical, estimeaza o cifra de afaceri de 15 milioane euro pana la sfarsitul anului, tripla fata de 2007, au anuntat reprezentantii companiei.
In primele 9 luni din 2008, Medical Finance a afisat afaceri de 13 milioane euro.

"Ne propunem sa atingem o cifra de afaceri de 15 milioane de euro pentru anul 2008, in conditiile in care piata de echipament medical privat din tara noastra este estimata la peste 60 milioane de euro", a declarat Daniel Badic, director executiv al Medical Finance.

In trimestrul 3, compania a finalizat investitia la spitalul privat Pelican din Oradea - o investitie de 15 milioane de euro. Spitalul se intinde pe un spatiu de 3.300 mp, distibuiti pe 4 nivele. Are o capacitate de 54 de paturi, bloc operator cu 5 sali de interventie, centru de radiologie-imagistica si serviciu de ambulanta, se arata in comunicat.Medical Finance pune la dispozitia clientilor sai un mix de servicii dedicate pietei medicale private: proiecte la cheie, management de proiect, planuri de afaceri, studii de fezabilitate, echipamente medicale si solutii de finantare a acestora.

Compania are in portofoliul de clienti medici, cabinete medicale, clinici si spitale private, centre de imagistica. Valoarea proiectelor medicale finantate variaza de la cateva mii pana la milioane de euro.

Dupa 2 ani de la infiintare, Medical Finance are reprezentanti in 8 orase din tara: Bucuresti, Timisoara, Cluj, Iasi, Satu-Mare, Galati, Oradea si Craiova.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 02 Iulie 2022, 01:08
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter