- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Millennium Bank si-a extins reteaua la 73 de unitati

20 May, 15:18 • Redactia DailyBusiness
Millennium Bank, subsidiara a grupului bancar portughez Millennium bcp, a inaugurat o noua sucursala in Craiova, care se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si companiilor, reteaua bancii extinzandu-se astfel la 73 de unitati, aflate in 17 judete ale tarii.
Millennium Bank si-a extins reteaua la 73 de unitati

„Ne ducem la indeplinire planurile de extindere teritoriala in orasele cu peste 100.000 de locuitori. In prima parte a anului 2009, banca aproape si-a dublat reteaua de unitati, in comparatie cu cea de la inceputul lui 2008”, a declarat Nuno Alves, director retail in cadrul Millennium Bank Romania.

„Anul acesta, ne vom concentra pe consolidarea retelei si pe ajustarea permanenta a ofertei noastre, in functie de nevoile in schimbare ale clientilor nostri si in functie de evolutia pietei”, a adaugat Nuno Alves.

Lansata in Romania in octombrie 2007, Millennium Bank are acoperire teritoriala in Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Timisoara, Targu-Mures si Piatra Neamt.

Millennium Bank, subsidiara a grupului Millennium bcp, si-a inceput activitatea pe piata romaneasca pe data de 11 octombrie 2007 prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in Bucuresti si in 8 orase din tara.