- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Pintilie Broker a investit anul acesta 50.000 euro in extinderea retelei si in sistemul IT

25 Nov, 18:03 • adrian.mihaltianu
Pintilie Broker de Asigurare (PBA) si-a marit reteaua de agentii, ajungand in prezent la 10 unitati in Bucuresti, dupa ce a investiti anul acesta circa 50.000 de euro in extindere si imbunatatirea sistemului IT, conform oficialilor companiei.
Pintilie Broker a investit anul acesta 50.000 euro in extinderea retelei si in sistemul IT

Recent, brokerul a inaugurat a zecea agentie RCA Ieftin, situata pe Calea Rahova, care se adauga celor din zonele Dristor, Obor, Domenii, Mihai Bravu, Unirii, Autovit si din centrele comerciale Grand Arena Berceni (2 agentii) si Afi Palace Cotroceni.

„Anul aceasta am investit aproximativ 50.000 de euro in vederea extinderii si imbunatatirii sistemului IT, a infrastructurii. Din aceasta suma, pana in 10.000 de euro am investit in noua noastra agentie de pe calea Rahova”, a declarat pentru DailyBusiness.ro Paula Alexandrescu, PR representative pentru PBA.

Ea a adaugat ca pentru viitor, in actualele conditii economice, este destul de greu de preconizat cat va mai investi compania, dar daca se vor ivi oportunizati, nu le va rata.

Compania a inceput activitatea in 2006 in calitate de agent persoana juridica si continuat-o cu cea de intermdiere in asigurari, odata cu obtinerea autorizatiilor de la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) pentru activitatea propriu-zisa de broker, in luna mai a anului trecut.

Pintilie Broker de Asigurare intermediaza in prezent toate tipurile de asigurari non-viata: asigurari auto (RCA si Casco), asigurari de locuinte (obligatorii si facultative), asigurari medicale de calatorie in strainatate si CMR (asigurarea de raspundere a transportatorului pentru marfurile transportate – n.r.).

Brokerul are incheiate parteneriate cu 14 dintre cele mai importante companii de asigurari prezente pe piata romaneasca de profil: Ardaf, ABC Asigurari, Allianz Tiriac Asigurari, Asirom, Astra Asigurari, BCR Asigurari, Carpatica Asigurari, Credit Europe Asigurari, Euroins, Generali Asigurari, Groupama Asigurari, Certasig, Omniasig, Uniqa.

Pintilie Broker de Asigurare (PBA) opereaza, pe langa cele 10 agentii clasice, si prin portalurile asiguratorii.ro si rca-ieftin.ro.

In primele noua luni ale anului 2010, brokerul a intermediat prime brute subscrise in valoare de 16,25 milioane de lei, din acestea 14,63 milioane de lei reprezinta primele brute subscrise intermediate pe segmentul RCA, potrivit rezultatelor financiare.