FINANTE-BANCI

Piraeus Bank returneaza clientilor impozitul pe dobanzile la depozite

29 iulie 2010, ora 15:45 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Piraeus-medie.jpg
Piraeus Bank ofera clientilor care-si plaseaza economiile in ?Depozitul de 10? o dobanda de pana la 10%, pentru care banca suporta impozitul platit de catre clientii sai catre stat.
Oferta este valabila in perioada 28 iulie - 30 septembrie 2010 si se adreseaza persoanelor fizice care in perioada mentionata aleg sa-si plaseze economiile intr-un Depozit de 10.

Fiecare dintre clientii care constituie un Depozit de 10 si il prelungeste dupa terminarea primei perioade de maturitate primeste un bonus a carui valoare este egala cu suma aferenta impozitului platit catre stat in perioada anterioara.

Clientii isi pot pastra banii in Depozitul de 10 fie 1 an sau 10 ani - banca asigurandu-se ca fiecare prelungire a depozitului va fi rasplatita cu bonusul aferent.Depozitul de 10 este un produs aniversar, lansat cu cateva luni in urma pentru a marca cei 10 ani de prezenta a Piraeus Bank in Romania.

Piraeus Bank Romania este parte a grupului financiar elen Piraeus Bank Group.

In cei 10 ani de activitate pe piata din Romania, Piraeus Bank a crescut constant de la 2 la 187 de sucursale, de la 25.000 la peste 300.000 de clienti.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 19 Septembrie 2019, 01:29
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter