FINANTE-BANCI

Piraeus Bank Romania plateste dobanda la depozite in avans

10 februarie 2009, ora 12:06 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
piraeus-bank-medie.jpg
Piraeus Bank Romania ofera clientilor sai, incepand cu 9 februarie, un nou produs de economisire, Depozitul cu Dobanda Instant, care asigura plata bonificatiei aferente economiilor in momentul constituirii acestora.
Depozitul se adreseaza exclusiv persoanelor fizice si poate fi constituit in lei sau euro pe o perioada de 3, 6, 9 sau 12 luni.

In functie de optiunea clientului in ceea ce priveste moneda si maturitatea, Depozitul cu Dobanda Instant este recompensat cu dobanzi care ajung pana la 12,25 % pentru lei si 5,65 % pentru euro.

Pentru acest produs, banca nu percepe comision de retragere a sumei la scadenta, de constituire a depozitului sau de acordare.

O alta instituie financiara locala care are in oferta un produs de economisire cu plata dobanzii in avans, atat pentru persoane fizice cat si juridice, este Bank Leumi Romania.

Grupul elen Piraeus Bank, care detine Piraeus Bank Romania, isi desfasoara activitatea in principal pe zona Europei de Sud-Est, dar si pe centrele financiare din Londra si New York. Piraeus Bank Group are in acest moment 868 de sucursale in Grecia, Albania, Romania, Bulgaria, Serbia, Egipt, New York, Londra si Ucraina.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 27 Octombrie 2021, 00:00
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter