- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Piraeus Bank si-a aliniat dobanzile la economiile in lei la cota 13%

05 Nov, 11:39 • Redactia DailyBusiness
Piraeus Bank Romania a majorat cu pana la 2 puncte procentuale dobanzile la economiile in lei, pana la 13% pe an, unul dintre cele mai mari niveluri de pe piata, banca majorand totodata cu pana la 0,5 puncte dobanzile la economiile in lei, pana la cel mult 6,35% pe an.
Piraeus Bank si-a aliniat dobanzile la economiile in lei la cota 13%

Astfel, noile dobanzi pentru oferite de banca pentru depozitul Star sunt cuprinse, pentru economiile in lei, intre 12% si 13% pe an, cele mai mari bonificatii, de 13% pe an, fiind oferite pentru depozitul cu maturitate la 12 luni.

La euro, noile dobanzi la depozitul Star variaza intre 5% si 6,25% pe an, cele mai mari bonificatii fiind oferite de asemenea pentru economiile cu maturitate la un an.

Banca a crescut de asemenea dobanzile la contul de economii in lei, pana la valori cuprinse intre 10,25% si 11,5% pe an, si pe cele la contul in euro, pana la 4,5-5,25% pe an.

Mai multe banci au ridicat in ultimul timp dobanzile la economiile in lei pana la 13%, unul dintre cele mai mari niveluri din piata. Intre acestea se afla Credit Europe Bank si Banca Trasilvania.