FINANTE-BANCI

RBS Romania a majorat dobanzile la depozitele la termen in lei si euro

06 noiembrie 2009, ora 12:08 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
RBS-medie.jpg
RBS Romania ofera in noiembrie dobanzi promotionale la depozitele la termen pentru populatie, in lei si euro, in crestere cu pana la 1,05 puncte procentuale la economiile in lei si cu maxim 2,95 p.p. la cele in euro, a anuntat banca.
Astfel, pentru un depozit in lei constituit pe o perioada de 3 luni, deschis in perioada 1-30 noiembrie, rata dobanzii este de 10,25%, fata de 9,2% pe an in octombrie. Oferta este valabila pentru persoane fizice, iar suma minima la deschidere este de 1.500 lei.

In cazul in care se opteaza pentru constituirea unui depozit in euro, suma minima este de 500 de euro, cu o dobanda ce variaza, in functie de perioada de maturitate aleasa, intre 3,5% si 4,25% pe an, fata de 1,2-1,4% anterior.

"Aceasta campanie promotionala are ca scop consolidarea strategiei RBS Romania de incurajare a economisirii", a declarat Haris Hanif, country head of retail al RBS Romania.In prezent, banca isi desfasoara activitatea in 15 orase (Arad, Bucuresti, Brasov, Bacau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Targu-Mures si Timisoara) prin intermediul celor 31 de locatii, dintre care 3 dedicate Royal Preferred Banking.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 27 Octombrie 2021, 00:57
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter