FINANTE-BANCI, REAL ESTATE

RBS Romania si-a mutat sediul central in cladirea de birouri Lakeview

01 noiembrie 2010, ora 17:01 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Lakeview-medie.jpg
RBS Romania are, incepand cu 1 noiembrie, un nou sediu central, in cladirea de birouri Lakeview, situata pe strada Barbu Vacarescu, au anuntat luni reprezentantii bancii.
Anterior, sediul central al institutiei financiare era in World Trade Centre.

Sediul RBS Romania va ocupa etajele 1, 2 si 3, precum si parterul cladirii Lakeview, suprafata totala fiind de aproape 9.000 de metri patrati. Tot aici, incepand cu sfarsitul lunii noiembrie, isi va desfasura activitatea si o sucursala prin intermediul careia se vor oferi servicii financiare tuturor clientilor persoane fizice si juridice, precum si clientilor de Royal Preferred Banking.

Actuala sucursala din World Trade Centre, inclusiv lounge-ul Royal Preferred Banking, vor ramane in continuare la dispozitia clientilor."Preocuparea RBS pentru protejarea mediului se regaseste in decizia noastra de a ne schimba sediul cu unul mai ecologic. Cladirea Lakeview ne ofera lumina naturala pe o durata mai lunga, zone pentru depozitarea bicicletelor si spatii verzi in vecinatate", a declarat Johan Gabriels, CEO al RBS Romania.

In Romania, banca este prezenta pe piata din noiembrie 1995. In prezent, isi desfasoara activitatea in Bucuresti, Arad, Brasov, Bacau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Targu-Mures si Timisoara. Clientii diviziei Royal Preferred Banking sunt deserviti prin intermediul celor trei lounge-uri din Bucuresti (World Trade Center si Unirea) si Constanta.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 23 Ianuarie 2022, 04:40
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter