- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Reteaua UniCredit Tiriac Bank a ajuns la 152 de unitati

01 Apr, 14:17 • Redactia DailyBusiness
La finele primului trimestru, reteaua UniCredit Tiriac numara 152 de sucursale si agentii, banca extinzandu-se cu 10 unitati in luna martie.
Reteaua UniCredit Tiriac Bank a ajuns la 152 de unitati

In 2008, banca a planificat extinderea retelei cu cel putin 70 de unitati in orasele de dimensiuni mari si medii din intreaga tara, mentioneaza comunicatul UniCredit Tiriac.

Portofoliul de produse si servicii al institutiei de credit oferit in noile sucursale cuprinde consultanta si operatiuni bancare standard, precum si credite si solutii financiare personalizate.

„Un alt proiect al bancii care va contribui la eficientizarea activitatii este dezvoltarea conceptului de self banking si deschiderea, pana la sfarsitul anului 2008, a circa 30 de unitati bancare care sa incorporeze acest concept, in Bucuresti si in tara”, a declarat Robert Serbanescu, director de optimizare a retelei in cadrul UniCredit Tiriac Bank.

La jumatatea anului trecut, banca a introdus un nou model de organizare a retelei de sucursale, prin specializarea unitatilor pe clienti persoane fizice si companii, in Bucuresti si in alte orase cu potential economic. La sfarsitul lui 2007, banca avea 20 de sucursale dedicate clientilor companii si o sucursala destinata clientilor Private Banking.