- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Safety Broker a investit 25.000 euro intr-un portal de calcul al politelor Casco si RCA

15 Dec, 11:43 • Redactia DailyBusiness
Safety Broker de Asigurare a lansat portalul www.casco-ieftin.ro, care permite calculul on-line al politelor Casco si RCA, dupa o investitie de 25.000 euro, a anuntat luni brokerul.
Safety Broker a investit 25.000 euro intr-un portal de calcul al politelor Casco si RCA

„Investitia initiala necesara intregului sistem a fost de 25.000 euro, constand in amenajarea sediului, achizitia de mobilier, computere si masini pentru livrarile in Bucuresti”, se arata in comunicat.

Reprezentantii companiei estimeaza sa recupereze investitia in maximum 6 luni de la momentul lansarii sistemului.

„Portalul se adreseaza oamenilor ocupati, care nu au timp sa viziteze sediile companiilor de asigurari, sa ceara oferte si sa poata compara preturile pentru a o alege pe cea mai avantajoasa”, a declarat Dana Stan, project manager „Casco Ieftin”.

„Utilitatea portalului consta in faptul ca vizitatorii pot afla calculatia imediat, fara a mai fi obligati sa completeze nenumarate cereri si chestionare”, a adaugat Stan.

Pe portal pot fi comparate produsele a peste 10 companii de asigurare, partenere ale proiectului.

Daca vizitatorul portalului opteaza pentru a incheia o polita on-line, va fi contactat telefonic de operatorii „Casco Ieftin” si polita ii va fi livrata cel tarziu a doua zi la domiciliu. Livrarea se face prin curier in toate orasele din tara.

Datorita volumului mare de polite Casco incheiate, sunt negociate reduceri speciale din partea companiilor de asigurari partenere, se mai arata in comunicat.

Safety Broker de Asigurare a realizat, in primele noua luni ale anului 2008, un volum de prime intermediate de 21,14 milioane lei (circa 5,7 mil. euro). Astfel, compania de brokeraj in asigurari a realizat o crestere de 45% a volumului intermedierilor, comparativ cu perioada similara a anului precedent.

Brokerul isi desfasoara activitatea la nivel national si este membru al Uniunii Nationale a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania (UNSICAR) inca de la infiintare.