- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Soferii pot compara si comanda polite Casco online

17 Sep, 23:27 • adrian.mihaltianu
Un broker de asigurari a lansat o aplicatie web care le permite soferilor sa calculeze valoarea primei pentru politele auto facultative Casco emise de patru companii. Totodata, soferii vor putea achizitiona imediat polita dorita, care le va fi livrata gratuit, prin curier.
Soferii pot compara si comanda polite Casco online

Calculatorul Casco a fost lansat de Pintilie Broker de Asigurare (PBA), detinatorul rca-ieftin.ro si asiguratorii.ro, oferind tarife de la patru companii de asigurari: Euroins, Astra, Generali si Omniasig.

Serviciul reprezinta o noutate pe piata asigurarilor Casco, oferind in timp real mai multe tarife comparative, dintre care conducatorul auto sa poata alege cea mai convenabila optiune. Pana acum, soferii erau nevoiti sa ajunga personal la sediul unei companii de asigurari sau al unui broker, pentru a incheia o astfel de asigurare.

Soferul va completa mai intai informatiile referitoare la vehiculul care va fi asigurat, apoi va bifa detaliile despre polita (de cand sa fie valabila, daca doreste sa contina sau nu fransiza, etc), dupa care vor fi cerute cateva informatii referitoare la sofer.

Serviciul de comparare si comanda online a politelor CASCO este disponibil la adresa [url=http://www.rca-ieftin.ro/asigurare-casco]http://www.rca-ieftin.ro/asigurare-casco[/url].

„Am lansat calculatorul CASCO tinand cont de cerintele si nevoile celor 50.000 de clienti de pe internet, care isi doreau sa poata afla dinainte care este pretul pentru polita Casco si astfel sa poata alege dintre mai multe companii de asigurare. Avantajul este timpul in care un sofer poate afla atat pretul final, cat si valoarea la care masina lui va fi asigurata. Pe viitor vom introduce tarife si de la celelalte societati de asigurare”, a declarat Valentin Radu, director de marketing si comunicare PBA.