- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Investitie de 200.000 euro intr-un portal care compara produsele bancare, de leasing si asigurari

28 Sep, 12:04 • Redactia DailyBusiness
Anton Voicu a lansat in forma finala, dupa o investitie de aproximativ 200.000 euro, site-ul infobancare.ro, primul portal din Romania care reuneste produsele din trei domenii diferite - bancar, leasing si asigurari - si contine functii de comparare, analiza si aplicare gratuita la produse.
Investitie de 200.000 euro intr-un portal care compara produsele bancare, de leasing si asigurari

„Fiecare membru al echipei infoBancare stie din experienta proprie cat de greu este si cat timp ocupa luarea unei decizii pentru achizitia unui serviciu din cele trei domenii pe care le acoperim”, a declarat Anton Voicu, project manager infobancare.ro.

„Astfel, am decis sa dezvoltam o platforma care poate facilita acest demers, oferindu-le utilizatorilor o imagine reala, actuala si de ansamblu asupra acestor piete”, a mai spus acesta.

El a precizat ca in cadrul retelei infobancare.ro a fost dezvoltat un sistem complex de calculatoare unde utilizatotii au libertatea de a alege criteriile de calcul si de a determina datele de care au nevoie.

„Vizitatorii au posibilitatea sa compare un produs care li se pare interesant cu un altul din aceaasi categorie sau, daca informatiile regasite l-au convins, poate sa aplice gratuit direct la acest produs”, a precizat Voicu.

Printre site-urile care compara produse bancare se numara finzoom.ro si conso.ro, iar care compara ofertele de asigurari – asiguratorii.ro, rca-ieftin.ro, asigura.ro si altele.