FINANTE-BANCI, BURSE

UniCredit CAIB Securities iese de pe piata de brokeraj din Romania

06 noiembrie 2012, ora 17:49 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
brokeraj.jpg
UniCredit CAIB Securities, parte a grupului UniCredit si unul dintre cei mai activi intermediari de la Bursa de Valori, va iesi de pe piata de brokeraj din Romania, cel mai probabil pana la finele acestui an.

"Brokerajul se inchide. A fost o decizie strategica la nivel de grup. Pana acum, ne vizeaza doar pe noi, cei din Romania. Astazi a fost prima zi in care ne-am informat clientii cu privire la aceasta decizie si, probabil, pana la finele acestui an vom opri si tranzactiile", a declarat directorul general al UniCredit CAIB Securities, Ioana Tanase, potrivit Mediafax.

Astfel, al patrulea intermediar de la BVB in acest an, cu un rulaj de 1,13 miliarde lei si o cota de piata de 6,63%, UniCredit CAIB Securities iese din piata serviciilor pe piata de capital, la o luna de la anuntul ING privind retragerea din activitatea de brokeraj.

ING era atunci al treilea intermediar de la BVB. Retragerea ING a facut parte din deciziei grupului de a renunta la nivel global la acest tip de activitati, cu exceptia zonei Benelux si a Poloniei.La inceputul lunii iunie, UniCredit tiriac Bank a anuntat ca a inceput integrarea activitatii de brokeraj derulata de UniCredit CAIB Securities.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 03 August 2020, 14:57
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter