FINANTE-BANCI

Veneto Banca ofera credite beneficiarilor de subventii APIA

11 ianuarie 2016, ora 15:13 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Alberto Morini_Director Veneto Banca Romania.jpg
Veneto Banca a semnat cu Agenţia de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) convenṭii privind acordarea de credite crescătorilor de animale, atât celor ce primesc ajutoare naṭionale în sectorul zootehnic pentru speciile bovine şi ovine/caprine, cât şi beneficiarilor Măsurii 215 - Plăṭi privind bunăstarea animalelor – Păsări (anul II de angajament sesiunea II şi anul IV de angajament sesiunea I).

De asemenea, Veneto Banca acordă finanṭări beneficiarilor măsurilor compensatorii de dezvoltare rurală aplicabile pe terenuri agricole şi anume: Măsura 214 „Plăţi pentru agro-mediu”, cuprinsă în Axa II din PNDR 2007-2013, Măsura 10 „Agro-mediu şi climă”, Măsura 11 „Agricultură ecologică” şi Măsura 13 „Plăţi pentru zone care se confruntă cu constrângeri naturale sau cu alte constrângeri specifice”, cele din urmă fiind cuprinse în Axa II din PNDR 2014-2020.

Astfel, beneficiarii de subvenţii, atât persoane fizice, cât și persoane juridice, pot obţine scontarea subvenţiilor din cadrul diverselor măsuri, valoarea finanţărilor putând să ajungă până la 90% din valoarea subvenţiilor.

Rata anuală de dobândă aplicată este variabilă - ROBOR la 6 luni + 3,75%, dobânzile urmând să fie plătite integral la scadenţa finanţării din subvenţia încasată. Comisionul de analiză este de 0,35% din valoarea finanțată, perceput la acordarea finanțării, în timp ce comisionul anual de administrare, reprezentând 0,50% din suma finanţată, este perceput la scadenţa creditului.Agricultura continuă să fie unul dintre sectoarele cu cel mai mare potenţial de dezvoltare din România, care încă necesită investiţii majore pentru compactarea suprafeţelor agricole şi modernizarea parcului de utilaje şi, totodată, un nivel de lichidităţi adecvat pentru susţinerea activităţii curente. Veneto Banca România oferă soluţii de finanţare şi, prin colaborarea cu APIA, le oferă beneficiarilor de subvenţii si soluţii pentru finanţarea capitalului de lucru”, a declarat Alberto Morini (foto), directorul Veneto Banca România.        

Veneto Banca este prezentă în România din anul 2000, an în care a achiziționat pachetul majoritar al Băncii Italo Romena, care a fuzionat prin încorporare în banca mamă, în mai 2014.

Veneto Banca se numără printre primele 14 banci italiene considerate de interes sistemic de către Banca Central Europeană, iar pe piaţa românească operează prin intermediul Sucursalei Bucureşti, care deţine o rețea de 22 de agenţii, dintre care 5 se află în Capitală şi 17 în cele mai importante oraşe ale ţării.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Duminica, 20 Mai 2018, 14:53
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter