- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Zoltan Major, inlocuit de Emanuele Butta la conducerea diviziei de retail a UniCredit Tiriac Bank

02 Nov, 13:49 • Redactia DailyBusiness
Emanuele Butta a fost numit, de la 1 noiembrie 2010, la conducerea diviziei de retail a UniCredit Tiriac Bank, inlocuindu-l pe Zoltan Major (foto), care va ocupa o pozitie la nivel regional in cadrul grupului UniCredit, au anuntat marti reprezentantii bancii.
Zoltan Major, inlocuit de Emanuele Butta la conducerea diviziei de retail a UniCredit Tiriac Bank

Anterior preluarii acestor noi responsabilitati, Emanuele Butta (44 ani) a fost head of CEE Retail Sales in cadrul grupului UniCredit si a coordonat implementarea mai multor proiecte, atat in Romania, cat si in alte tari in care grupul isi desfasoara activitateta, precum Rusia, Serbia, Cehia si Kazahstan.

Emanuele Butta s-a alaturat UniCredit in 1992, pe parcursul celor 18 ani ocupand diverse functii in divizia retail in Italia si la nivel de grup. Butta asteapta avizul Bancii Nationale a Romaniei (BNR) pentru confirmarea in pozitia de vicepresedinte executiv responsabil cu divizia retail.

Zoltan Major a ocupat functia de vicepresedinte executiv al diviziei de retail a UniCredit Tiriac Bank incepand cu anul 2007, urmand sa preia o pozitie de management la nivel regional.

UniCredit Tiriac Bank are in prezent 520.000 clienti activi si 234 de sucursale in intreaga tara. In Romania, grupul UniCredit ofera servicii si prin intermediul partenerilor: UniCredit Leasing Corporation, UniCredit CA-IB Securities Romania, UniCredit CAIB Romania, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Financing (UCFin) si UniCredit Business Partner.