IT&C, CARIERE

12 idei de cadouri corporate de Crăciun pentru angajaţi

11 decembrie 2015, ora 14:47   | 2 comentarii publicate
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Veioză LED aromaterapie, 8 culori.jpg
Sărbătorile vin și, bineînțeles, fiecare angajat așteaptă o mică recompensă ca primă de Crăciun. Însă nu întotdeauna cadourile pe care le primesc sunt pe placul lor și, mai mult de atât, costă și o mică avere. Dacă vrei să îți faci angajații fericiți de sărbători, cum ai putea-o face mai bine decât cu un super gadget corporate, care să placă tuturor?

Gadgetworld.ro prezintă câteva idei de cadouri.  

1. Casca bluetooth cu design modern este gadgetul cadou ideal pentru angajatul tău care nu se mai satură să asculte muzica preferată. În plus, nu are fire, deci nu se va încurca în ele atunci când tastează de zor la elaborarea unui proiect sau pentru a-și îndeplini sarcinile. Mai mult, poate fi conectată la orice dispozitiv mobil cu bluetooth, precum telefon, tabletă sau laptop. Și chiar dacă va pleca de la birou, muzica tot nu se va opri pentru că are peste 10 metri rază de acțiune, volumul are o fidelitate foarte bună, iar bateria îi asigură o autonomie de până la 8 ore. Acesta este doar unul dintre cadourile corporate perfecte de Sărbători.  

2. Ceas cu radio și alarmă pentru noptieră pentru angajatul ce întotdeauna vine târziu la birou, sigur îi va prinde bine.  Alarma sa are un volum ridicat, care sigur îl va face să tresare chiar de la primul piuit. În plus, are și radio FM, dată și o lumină albastră, ce nu obosește ochii.  3. Pick-up, gramofon, CD player, MP3 și combină audio, toate într-un singur gadget smart, pentru colega blondă, din colț, pasionată de muzica anilor 80. Deși are un design retro, acesta se integrează bine în orice cameră modernă, oferindu-i o alură de poveste.  

4. Player video și combină audio, cd, mp3, bluetooth, pentru petrecerea de sfârșit de an. Va fi o bucurie pentru toți angajații, care se vor distra de minune în compania hiturilor. Este unul dintre cele mai potrivite cadouri corporate si poate fi conectat la orice dispozitiv cu Bluetooth. In plus, sunetul de înaltă fidelitate, cu volum real, va stârni pofta de distracție a fiecăruia.  

5. Camera DVR HD pentru mașină, pentru șoferul care se ciocnește în trafic și spune că nu e vina lui. Păi, e timpul să aibă și dovada! Se montează pe parbrizul mașinii și înregistrează orice se întâmplă în trafic. Apoi, imaginile sunt stocate pe un card de memorie și redate pe un display TFT de 2.5 inch. Iar de baterie, să nu-și facă griji, pentru că are autonomie mare și se poate încărca prin USB.    

6. Lentila universală pentru telefon, pentru PR-ul companiei care nu ratează niciun eveniment pentru a posta fotografii pe rețelele de socializare. Acest cadou corporate se poate folosi atât pentru tabletă sau laptop, cât și pentru orice model de telefon cu cameră. Click și poza reușită e gata pentru a fi urcată.  

7. Tastatura cu proiecție laser pentru IT-istul companiei. Tot ce trebuie să facă este să o conecteze la orice dispozitiv cu bluetooth, iar tastatura QWERTY va fi proiectată pe masă. Această tastatură, proiectată cu laser infraroșu, va face scrierea mai ușoară și corectă, iar mouse-ul permite controlarea cursorului în mod natural. E fără fir, practică, eficientă, un cadou corporate inteligent!  

8. Baterie externă smart, de 6000 mAh OLED, pentru cel care uită mai mereu să își încarce telefonul. Acest power bank este perfect pentru orice model de telefon, are 2 porturi, o autonomie de până la 2-3 încărcări (în funcție de capacitatea bateriei) și... surpriză, angajatul își poate face și freza cu ajutorul lui pentru că are o suprafață tip oglindă.  

9. Lampa solară multifuncțională cu LED și radio, pentru angajatul pasionat de călătoriile cu cortul. O poate folosi când citește, când vrea să se relaxeze, ascultând muzica preferată, fără grija că rămâne fără energie, pentru că se încarcă solar.    

10. Stick USB 8 GB, cu securizare pe amprentă, unul dintre cele mai indicate cadouri corporate pentru tine, ca documentele tale să aibă parte de discreția necesară. Acum nu mai trebuie să îți faci griji că le-ai uitat pe undeva și că oricine îți poate accesa informațiile, pentru că are nevoie de amprenta ta pentru asta. Este o soluție simplă, eficientă și rapidă.    

11. Husă de telefon, antispionaj, pentru angajatul care se teme să vorbească pentru că îi este ascultat telefonul. Deși pare o glumă, mulți s-au obișnuit să facă asta. Acum, nu va mai trebui să își facă aceste probleme.  

12. Veioză LED aromaterapie, 8 culori, pentru angajata care este mereu zen. O poate regla între 30 și 180 de minute, iar dacă toarnă câteva picături din aroma preferată în 100 ml de apă, va răspândi un miros plăcut. Este unul dintre cele mai populare cadouri corporate din aceasta perioadă.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Marius a spus:
14/12/2015 13:26
Avem si noi un site care, ar putea fi adaugat ca o noua idee de cadou. sa-i faci portretul sefului pe panza si sa il oferi cadou. cred ca va fi impresionat. Noi facem portrete la comanda, 100% pe calculator executate de artisti care folosesc tablete grafice.
 
Tania a spus:
15/12/2015 14:24
Foarte potrivite ideile. Am făcut și eu o listă de 20 de cadouri pentru iubită/iubit, soție/soț. http://bit.ly/1mlkEdz
 
Materialele zilei din IT&C
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Ultima ora
Duminica, 20 Mai 2018, 14:35
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter