IT&C, CARIERE

3Pillar Global angajeaza 100 de specialisti in centrele din Cluj-Napoca si Timisoara

18 martie 2016, ora 11:38 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Cătălin Ștef, director general 3Pillar Global Romania
Cătălin Ștef, director general 3Pillar Global Romania
3Pillar Global, companie americană de servicii IT, înființată în SUA în 2006 și cu o prezență activă pe piața din România din 2009, își extinde operațiunile din țara noastră astfel încât până la finalul anului să ajungă la un număr de 450 de angajați în cele două centre din Cluj-Napoca și Timișoara.

În cele două centre 3Pillar Global din România lucrează în prezent 350 de angajați, iar ținta pentru anul acesta este de a ajunge la un număr de 450 de specialiști IT.

Pozițiile pe care 3Pillar Global le are deschise vizează ingineri IT cu o experiență de peste 3 ani, care să acopere funcțiile de programare și testare.

3Pillar Global cauta în special ingineri cu competențe în tehnologii utilizate pentru dezvoltarea de aplicații web (Java, Python, Ruby on Rails, Front End) și mobile (iOS si Android) dar si experiență în testare (manuală și automată).De asemenea, compania caută și manageri cu experiență tehnică, managementul operațional la nivel global al companiei fiind concentrat în Cluj-Napoca.
 

“Extinderea operațiunilor 3Pillar Global din Cluj și Timișoara în anul în care compania sărbătorește 10 ani de activitate este o decizie strategică pentru noi și foarte benefică pentru piața IT din România. La baza ei stă creșterea cererii pentru produse de tip software dezvoltate de specialiștii români. Echipele noastre dezvoltă proiecte exclusiv pentru piețe din SUA și Marea Britanie în strânsă legătură cu clienții și, deseori, acționează ca și consultanți tehnici pentru aceștia generând valoare adăugată”, declară Cătălin Ștef, director general 3Pillar Global Romania și Senior Vice-President pentru operațiunile companiei la nivel global.

„Principala provocare pentru noi este să găsim un număr suficient de specialiști seniori. De aceea o axă strategică este să devenim unul din cei mai căutați angajatori în sectorul IT, iar o direcție importantă în acest sens este investiția în programe de dezvoltare de nivel tehnic foarte înalt. La finalul anului trecut, de exemplu, am adus în fata comunității IT din cele două orașe în care avem operațiuni un specialist în al cărui CV apar companii precum Telegraph Media Group sau Yahoo! Europe. În 2016 continuăm pe această linie și am început cu un eveniment axat pe tehnologiile reactive”, subliniază Cătălin Ștef.
 

Din cei 700 de angajați pe care compania îi are la nivel global, 230 lucrează în noul sediul din complexul de birouri The Office Cluj-Napoca, respectiv 120 în City Business Centre Timișoara.

Nevoile de programare și testare, dar și managementul tehnic la nivel global sunt acoperite din centrele din România, India și Statele Unite, în vreme ce funcțiile comerciale ale companiei sunt concentrate în Statele Unite și Marea Britanie.

Birourile din România dezvoltă soluții software în domeniile media și entertainment, informare, sănătate și in domeniul financiar.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Sambata, 21 Aprilie 2018, 02:53
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter