IT&C

Adriana Ionescu, fost manager la P&G, numita director de marketing la Zapp

06 octombrie 2008, ora 11:27 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Adriana-mica.jpg
Operatorul telecom Zapp a numit-o pe Adriana Ionescu (foto), fost associate marketing director la Procter&Gamble, in functia de director de marketing al companiei.
Postul de director de marketing al Zapp a fost ocupat, din luna mai, de Arda Arkun. Aceasta a revenit la rolul sau inital, de head of business development.

In cadrul Procter&Gamble, Adriana Ionescu a dezvoltat si implementat diverse proiecte de marketing pentru marci precum Head & Shoulders, Pantene, Wash&Go, Always, Pampers, Camay, Wella sau Londa in opt piete balcanice.

Adriana Ionescu s-a alaturat echipei Zapp in urma cu cateva saptamani preluand atributiile de marketing de la Arda Arkun."Am demarat procesul de recrutare in urma cu 8 luni cautand o persoana foarte experimentata in marketing, bun cunoscator al pietei locale si cu un palmares de realizari profesionale la nivel international, iar Adriana se potrivea perfect profilului nostru", a declarat Chris Bataillard, director executiv la Zapp.

Adriana Ionescu va fi responsabila de conducerea departamentului de marketing, coordonand activitatile de dezvoltare de produse, studii de piata, comunicare de brand si publicitate. Prioritare pe lista sa de proiecte sunt dezvoltarea unei oferte comerciale de servicii 3G complete si lansarea serviciilor pre paid de voce.

"Adriana are o experienta de peste 10 ani in sectorul FMCG si credem in abilitatea ei de a contribui pozitiv la cresterea companiei noastre prin dezvoltarea brand-ului Zapp, fiind o persoana de mare valoare in echipa de conducere Zapp", a adaugat Chris Bataillard.

"Mi-am petrecut ultimii 13 ani dezvoltand marci puternice si de renume, acumuland in acest fel cunostinte in management strategic de afaceri, people management si marketing in general in piete complexe precum Romania, Serbia, Bulgaria, Bosnia&Hertegovina etc si am lasat in urma un portofoliu de produse dezvoltate pe baza intelegerii nevoilor consumatorului. Obiectivul meu este sa pun aceeasi pasiune si daruire in dezvoltarea marcii Zapp", a declarat Adriana Ionescu, marketing director la Zapp.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 23 Ianuarie 2022, 05:11
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter