- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Afacerile Novensys au urcat cu 40% in 2011

22 Feb, 13:41 • Redactia DailyBusiness
Novensys, compania care ofera solutii integrate pentru managementul informatiei, a inregistrat la finalul anului 2011 o cifra de afaceri de 28 milioane de euro, in crestere cu 40% fata de anul 2010.
Afacerile Novensys au urcat cu 40% in 2011

Segmentele care genereaza in continuare cea mai mare crestere sunt cea de retail, in jur de 30%, urmata indeaproape de cea de servicii profesionale. In acelasi timp, proiecte de dimensiuni mari s-au inregistrat si in industria utilitatilor (gaz, energie electrica, apa).

 „Se observa o crestere a cererilor in zona CRM (solutii pentru managementul relatiilor cu consumatorii, n.r.), dar si a solutiilor de optimizare a fluxurilor core-business, partenerii nostri devenind constienti ca solutiile IT ii pot ajuta sa optimizeze costurile in conditiile pastrarii sau imbunatatirii serviciilor oferite clientilor. Pentru  2012 ne propunem sa investim puternic in dezvoltarea unor solutii pentru logistica, transport si distributie”, a declarat Cezar Golumbeanu, CEO & president of the board.

Portofoliul Novensys se va imbogati si cu alte  solutii  inovative pentru industrii ca retailul si serviciile profesionale, solutii care completeaza functionalitati de business utile clientilor catre orice fel de dispozitive mobile: terminale mobile industriale, smartphones.

Portofoliul Novensys reuneste platforme software si infrastructura hardware pentru Enterprise Resource Planning, Supply Chain Management, Customer Relationship Management, Business Intelligence si Field Services.