IT&C, REAL ESTATE

AFI a livrat noile birouri din Cotroceni catre Endava si Telus International

13 ianuarie 2015, ora 15:18 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
AFI Park (1).jpg
AFI Europe Romania a finalizat cea de-a treia cladire de birouri din AFI Park, cel mai nou parc de afaceri de clasa A din Bucuresti. AFI Park 3 este inchiriata integral de Endava si Telus International, iar spatiile au fost predate chiriasilor in termenul stabilit, pentru a se muta si a demara operatiunile.

“Continuam dezvoltarea complexului de birouri cu AFI Park 4&5 (32.000 mp GLA), cladire care va fi livrata in T4 2015”, a declarat David Hay, CEO AFI Europe Romania. 

Constructia AFI Park 3 (12.200 mp GLA) a inceput in luna iunie 2013, lucrarile fiind desfasurate de Danya Cebus, iar bugetul total a fost de peste 20 de milioane de euro. Cladirea a fost finalizata in termenul stabilit si in bugetul estimat. Proiectul este finantat cu un credit de 15 milioane de euro oferit de BCR (Banca Comerciala Romana), membra a Erste Group. 

AFI Park 3 are spatiile de birouri inchiriate in totalitate. De asemenea, AFI Park 2 este ocupat integral de Electronic Arts, iar AFI Park 1 este inchiriat in totalitate unor companii precum Microchip, Cameron si Sparkware Technologies. Recent, X Body by Monica Iagar, campioana mondiala si dublu campioana europeana la saritura in lungime, a fost deschis la parterul AFI Park 2, oferind un nou centru de fitness bazat pe tehnologia EMS.AFI Park 1 si AFI Park 2 sunt primele cladiri de birouri din Romania care au primit certificarea LEED Gold Core & Shell. Restul cladirilor din AFI Park sunt si ele in proces de a fi certificate LEED Gold. Primele doua cladiri au fost recent evaluate la 28 milioane de euro, respectiv 27,5 milioane de euro.

In luna aprilie a anului trecut, AFI Europe Romania a inceput constructia AFI Park 4&5, cea de-a 4-a faza a proiectului de birouri, care va fi finalizata in T4 2015. AFI Park 4&5 este construit ca o singura cladire, oferind o suprafata per etaj de 3.000 mp, pentru a raspunde nevoilor de spatii mari ale companiilor din sectorul IT&C si de tip BPO, alaturi de un program de functionare non-stop. Cladirea va avea 32.000 mp de suprafata inchiriabila totala (GLA) de clasa A, dispusa pe 12 etaje, deservite de doua parcari subterane cu 300 de locuri. Parterul va include spatii de retail. Etajul al 12-lea va oferi pe terasa o cafenea.

AFI Park include 5 cladiri de birouri de clasa A, cu o suprafata inchiriabila totala de 70.000 mp, toate conectate cu AFI Palace Cotroceni (81.000 mp GLA). Impreuna, cele doua proiecte (151.000 mp GLA) reprezinta  cel mai mare complex de retail si afaceri din Romania si unul din cele mai mari centre comerciale din Europa Centrala si de Est.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Materialele zilei din IT&C
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Ultima ora
Luni, 21 Mai 2018, 15:57
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter