IT&C, CARIERE

AMD va avea un nou vice-presedinte

08 mai 2012, ora 16:18 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Colette-LaForce+mare.jpg
Producatorul de procesoare AMD a numit-o pe Colette LaForce (foto) in functiile de vice-presedinte si chief marketing officer, incepand cu data de 14 mai. Anterior, aceasta a lucrat in cadrul companiei Dell.

Ea va conduce operatiunile de marketing AMD la nivel global, inclusiv strategia de marketing, branding, comunicare interna si externa, evenimente de companie, sponsorizari si marketing de divertisment.

Pentru a se alatura AMD, LaForce a renuntat la postul de chief marketing officer pentru segmentul Dell Services. In cadrul companiei Dell ea a detinut si pozitii superioare de conducere in marketingul corporativ, comunicare globala, marketing de produs si marketingul unor segmente de business si a fost liderul unor programe executive de comunicare.

Inainte sa se alature companiei Dell, LaForce a petrecut aproape un deceniu in posturi de conducere a operatiunilor de marketing si comunicarii pentru o serie de companii din domeniul tehnologiei si a celor cu capital de risc printre care Rackable Systems (actualul SGI) si Accenture.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 21 Octombrie 2020, 10:56
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter