IT&C

Apple, data in judecata din cauza sistemului de navigare pe Internet al iPhone

26 noiembrie 2008, ora 17:00   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
29Apple2.jpg
Compania Apple, una dintre cele mai importante companii de IT din lume, a fost data in judecata de catre un inventator american, prin intermediul firmei sale EMG Technology, care afirma ca detine dreptul de proprietate intelectuala asupra sistemului de navigare pe Internet folosit de telefoanele iPhone, potrivit presei internationale.
Inventatorul american pretinde ca a completat documentele pentru patentarea inventiei in martie 2006, obtinand in cele din urma brevetul in octombrie anul acesta.

"Brevetul acopera afisarea paginilor de Internet dupa conversia din format HTML in XML pentru dispozitivele mobile - tehnologie folosita in prezent de iPhone", au declarat reprezentantii EMG Technology.

Compania Apple, care a lansat primul iPhone in iunie 2007, adica inainte ca inventatorul american sa obtina patentul inventiei sale, nu a facut, deocamdata, niciun comentariu referitor la acest litigiu.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Valentin a spus:
27/11/2008 12:11
este o moda in SUA unde sistemul de brevete este la pământ, acum cateva zile McDonalds încerca sa breveteze sandwich-ul, sau ma rog modalitatea de preparare, nu ii pot acuza de nimic, probabil încearcă sa se protejeze. Microsoft are sute de brevete, dar pentru a pune piedici competiției. Sunt multe cazuri identice cu ce se întâmpla cu Apple acum, toate mulțumita acelui sistem de brevete, care fusese creat inițial pentru a previne exact astfel de situații.
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 28 Septembrie 2021, 10:08
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter