IT&C, AUTO

Axis lanseaza camera ce recunoaste numere de inmatriculare in conditii de viteza mare

20 iunie 2019, ora 15:30 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
AXIS_Q1700le_highway_tunnel_1905_1700w.jpg
Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anunta lansarea unei noi camere, proiectate pentru identificarea precisa a numerelor de inmatriculare pentru vehicule care se deplaseaza cu viteze de pana la 130km/h.

Camera AXIS Q1700-LE, pentru recunoasterea numerelor de inmatriculare, ofera densitatea de pixeli necesara pentru a permite identificarea in traficul rutier pe o singura banda, avand o raza de actiune de pana la 100m pe timp de zi, respectiv de pana la 50m pe timp de noapte.

Distanta de operare pe timp de noapte poate fi si ea extinsa la 100m, prin utilizarea iluminatorului LED IR AXIS T90D20, disponibil ca accesoriu optional. Modelul este compatibil cu AXIS Camera Station, dar poate fi folosit si impreuna cu platforme software VMS ori de analiza video, ruland fie pe un server dedicat, fie la nivel de camera, pe platforma ACAP (AXIS Camera Application Platform).

Astfel, este asigurat un nivel ridicat de flexibilitate, precum si posibilitatea de a realiza o analiza extinsa asupra continutului video, atat inregistrat, cat si in timp real.Cu un design robust si o constructie rezistenta la intemperii, noua camera este prevazuta cu o protectie suplimentara de vreme rea si beneficiaza de certificari IP66, NEMA 4X si IK10, ceea ce inseamna ca poate rezista unui uragan, la rafale ale vantului de pana la 60m/s (216km/h).

In plus, combinatia de gri cu negru adoptata se potriveste perfect in peisajul traficului rutier. Printre caracteristicile echipamentului se numara:
  • Recunoasterea precisa a numerelor de inmatriculare pe timp de zi sau noapte;
  • Identificarea numerele de inmatriculare la viteze de pana la 130km/h;
  • Raza de acoperire de pana la 100m;
  • Compatibilitatea cu platforme software terte;
  • Designul robust, rezistent la vreme rea.
Pentru simplificarea configurarii si obtinerea unui nivel optim de performanta, camera include un asistent pentru recunoasterea numerelor de inmatriculare, ce ajusteaza in mod automat setarile, in functie de inaltimea la care este instalata, distanta fata de vehicul si viteza estimata a acestuia.

Mai mult, se pot instala cu usurinta mai multe camere, pentru a acoperi astfel mai multe benzi de deplasare. AXIS Q1700-LE va fi disponibila prin intermediul partenerilor oficiali Axis, incepand cu luna august a anului 2019.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 23 Octombrie 2021, 11:47
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter