- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Bosch si Vodafone au incheiat un parteneriat pentru comunicarea intre aparate si sisteme

08 Mar, 13:56 • Redactia DailyBusiness
Grupul Bosch si Vodafone au incheiat un parteneriat strategic, la nivel global, pentru oferirea unui pachet de solutii care sa permita comunicarea automata intre aparate si sisteme, au anuntat, marti, reprezentantii celor doua companii.
Bosch si Vodafone au incheiat un parteneriat pentru comunicarea intre aparate si sisteme

Conform prevederilor acestui parteneriat, Grupul Bosch, principalul furnizor global de tehnologie si servicii, si Vodafone, una dintre cele mai mari companii de comunicatii mobile pe plan mondial, vor oferi companiilor internationale o solutie comuna pentru facilitarea gestionarii produselor prin intermediul cartelelor SIM integrate.

Prin intermediul acestei inovatii, denumita „Internetul obiectelor si serviciilor”, utilizatorii au posibilitatea de a gestiona simplu diferitele aparate, indiferent de locul in care s-ar afla, dar si de a implementa eficient si rentabil anumite functii si servicii, cum ar fi intretinerea sau monitorizarea de la distanta.

Printre produsele care pot beneficia de cartelele SIM integrate se numara lifturile, sistemele de climatizare si scarile rulante cu sisteme de avertizare automate, care alerteaza echipele de intretinere in cazul aparitiei unor probleme, trimitand mesaje prin reteaua de telefonie mobila Vodafone.