- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Canon isi extinde gama de aparate foto compacte si camere video. Vezi noile modele

08 Jan, 14:35 • Redactia DailyBusiness
Canon isi extinde gama de aparate foto compacte si camere video prin lansarea unor noi modele precum PowerShot N, trei modele PowerShot seria A sau a unei game de camere video Legria. 
Canon isi extinde gama de aparate foto compacte si camere video. Vezi noile modele

PowerShot N: aparatul a fost creat pentru a simplifica distribuirea de imagini cu ajutorul unei conexiuni intuitive Wi-Fi, permitand partajarea in timp real de noi imagini artistice si de clipuri video Full HD. 

Ecranul tactil cu dimensiuni de 7,1 cm (2,8”) permite utilizatorilor sa controleze functiile esentiale, precum focalizarea sau obturatorul, printr-o simpla atingere si sa vizualizeze imaginile printr-un gest simplu. Disponibila in nuante de alb sau negru, carcasa patrata metalica este dominata de un obiectiv de 28mm cu zoom optic de 8x. 

[img=3599][/img]Avand dimensiuni de doar 78,6 x 60,2 x 29,3 mm atunci cand ecranul si obiectivul sunt retrase, dimensiunile compacte ale PowerShot N permit transportarea acestuia in orice tip de buzunar. 

Combinand senzorul CMOS ultra-sensibil de 12,1 megapixeli cu procesorul de imagine DIGIC 5, sistemul HS cu care este dotat aparatul suporta ISO maxim de 6400 pentru obtinerea de imagini clare in conditii dificile de luminozitate scazuta. 

IXUS 140 vine impreuna cu PowerShot A3500 IS, PowerShot A2600 si PowerShot A1400: Modele ce contin noi tehnologii de imagine. Procesorul Canon DIGIC 4 este combinat cu senzorul de mare rezolutie de 16,0 Megapixeli pentru a furniza imaginii cu detalii. 

Obiectivul original Canon de 28mm wide permite utilizatorilor sa surprinda mai mult dintr-o scena, fiind o optiune perfecta pentru fotografiile de familie, petreceri sau peisaje din vacanta. Noile modele PowerShot ofera un zoom optic 5x, in timp ce noul IXUS 140 ofera un zoom optic 8x care apropie utilizatorul si mai mult de subiect. 

Tehnologia Canon ZoomPlus permite extinderea digitala a intervalului zoom pana la dublu fata de zoomul optic, cu rezultate de calitate superioara – perfect pentru ca utilizatorul sa se apropie mai mult de subiect in timpul unui city break sau la o petrecere de familie. 

IXUS 140 si PowerShot A3500 IS includ tehnologia de stabilizare optica a imaginii Canon inclusiv Intelligent IS, care determina modul in care aparatul se misca si selecteaza automat setarile potrivite din sase moduri diferite pentru a anula miscarea aparatului. Modul IS Digital, de pe PowerShot A2600 si PowerShot A1400, detecteaza automat orice miscare a aparatului sau a subiectului si, cand este necesar, modifica valoarea ISO, timpul de expunere sau chiar realizeaza mai multe imagini, pentru a surprinde imagini clare. 


Noul IXUS 140 si PowerShot A3500 IS fac parte din gama extinsa Canon de aparate cu Wi-Fi. IXUS 140 este disponibil in patru culori de: gri, argintiu, rosu si roz. Un ecran mare de 7,5 cm (3,0’’) PureColor II G LCD.

PowerShot A3500 IS si PowerShot A2600 au partea din fata din aluminiu disponibil in patru culori. PowerShot A3500 IS si PowerShot A2600 au un ecran luminous LCD de 7,5 cm (3,0’’), in timp ce PowerShot A1400 are un ecran de 6,7 cm (2,7’’), facilitand revizualizarea imaginilor si sa urmareasca sfaturile si sugestiile de pe ecran. PowerShot A1400 are si vizor optic. 

[img=3600][/img]Legria HF G25: Principala componenta a modelului o constitue senzorul de imagine CMOS PRO HD Canon, care ofera o imbunatatire a sensibilitatii la lumina de 20% fata de modelul precedent. Modelul dispune de un microfon intern, de un egalizator audio si de tehnologia Canon de selectare a scenelor audio. 

Vizorul color de 0,61cm (0,24”) asigura o acoperire de 100%, fiind avantajos pentru cei care filmeaza mai ales in spatii deschise sau in spatii inchise cu luminozitate scazuta. 

[img=3602][/img]LEGRIA HF R48, LEGRIA HF R46 si LEGRIA HF R406: Aceasta serie dispune de un System Camera HD format dintr-un senzor CMOS Full HD de 3,2 MP si din noua platforma de imaging Canon DIGIC DV4, care combina o functie de stabilizare a imaginii cu Stabilizatorul de Imagine optic Canon. Puterea de procesare a DIGIC DV4 permite inregistrarea simultana in formate AVCHD si MP4 oferind posibilitatea de filmare Full HD. Sunt dotate cu stabilizator de imagine optic si conexiune Wi-Fi. 

Toate modelele sunt echipate cu un obiectiv video Canon HD, dotate cu zoom optic de 32x si avand posibilitatea de zoom avansat de 53x. Legria HF R beneficiaza de un ecran tactil mare, de 7,5 cm (3,0”).