IT&C

Cei mai usori ochelari inteligenti OLED din lume

25 februarie 2016, ora 10:38 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Epson Moverio BT-300.jpg
Epson prezintă la Mobile World Congress (MWC) cea de-a treia generație a ochelarilor inteligenți Moverio pentru realitate augmentată. Noul model, Moverio BT-300, încorporează propria tehnologie Epson de ultimă generație pentru ecrane digitale OLED pe bază de silicon.

Astfel, Moverio BT-300 va fi cel mai nou model de ochelari inteligenți de pe piață. Sunt cu 72% mai ușori decât primul model Moverio, lansat în 2011, și stabilesc astfel un nou standard de greutate pentru ochelarii inteligenți de realitate augmentată.
 

Epson se axează și pe dezvoltarea de aplicații destinate atât segmentului consumer, cât și zonei de business care să diferențieze gama Moverio de celelalte modele de ochelari inteligenți de pe piață.

Noul model încorporează un procesor Intel Atom cu patru nuclee, rulează sistemul de operare Android 5.1 și are o durată de funcționare de până la șase ore. Toate aceste lucruri îi permit să randeze un volum semnificativ de conținut 3D. Acesta este randat în funcție de ce vizualizează utilizatorul și de informațiile primite de la camera HD de 5 MP și de la senzorii de care dispune.
 „Modelul Moverio este diferit față de alte tipuri de ochelari inteligenți de pe piață care oferă tot felul de funcții, fără să țină cont de modul de utilizare. Fiecare decizie în ceea ce privește designul noului model are în spate scenarii care țin cont de felul în care va fi utilizat dispozitivul. Mai mult, tehnologia noastră Si-OLED deschide o nouă perspectivă referitoare la dezvoltarea ochelarilor inteligenți. Cu ajutorul tehnologiei OLED putem profita de pe urma diminuării consumului de energie, de greutate, a îmbunătățirii timpului de răspuns, al rezoluției HD, al luminozității crescute și al contrastului ridicat. În plus, prin faptul că am ales siliconul în locul sticlei, am reușit să avem un display cu o densitate mai mare a pixelilor", spune Atsunari Tsuda, general manager responsabil de proiectul Moverio.  

PaperLab – primul sistem compact care transformă hârtia folosită în hârtie nouă direct la sediile companiilor  

Anul trecut, compania Epson a anunțat două noi echipamente inovatoare. Primul își propune să revoluționeze modul de reciclare a hârtiei și se adresează spațiilor de birouri. Epson PaperLab este primul sistem compact capabil să producă hârtie nouă din deșeurile de hârtie ale birourilor companiilor și va intra în producție în acest an.

Hârtia este fabricată cu ajutorul tehnologiei Dry Fiber, care nu folosește apă. Din punct de vedere al eficienței, Epson PaperLab poate produce 14 coli de hârtie A4 pe minut sau 6.720 în 8 ore. Dimensiunile fiecărei coli de hârtie pot fi modificate în funcție de mărime sau grosime. 

Roboți industriali pentru maximizarea spațiului de producție  

Al doilea echipament, un robot industrial în șase axe, cu braț pliabil, permite instalarea în spații foarte mici și astfel oferă companiilor posibilitatea folosirii la maximum a spațiilor de producție.  

Primul astfel de produs va apărea pe piață în luna mai și va face parte din seria N de roboți industriali. Designul inovativ pe car o vor avea aceștia permite instalarea lor în spații chiar și de 600 de milimetri pătrați, echivalentul spațiului ocupat de un angajat.  

Roboții reduc timpii ciclului de mișcare, oferind astfel un randament mult mai mare de productivitate. Durata redusă de ajustare și de programare diminuează semnificativ timpul de instalare al acestora.  

Caracteristicile seriei N, fac roboții în șase axe, ideali pentru asamblarea și inspecția produselor și componentelor electronice, auto și medicale.

Roboții din seria N, pot fi folosiți pentru automatizarea multor procese, cum ar fi înșurubarea, inserția componentelor, manipularea materialelor și încărcarea produselor în dispozitivele de testare.
 
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Materialele zilei din IT&C
in | 0 vizualizari | 0 comentarii

Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Ultima ora
Sambata, 23 Iunie 2018, 01:27
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter