- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

CERF 2009, \”editia de business\”, a atras circa 4.000 de vizitatori

09 Jun, 16:43 • Redactia DailyBusiness
Editia din acest an a targului de tehnologii CERF a atras circa 4.000 de persoane, incadrandu-se in estimarile oficialilor organizatorului Expotek, dar mult sub cele circa 55.000 de persoane care au vizitat targul in 2008.
CERF 2009, \editia de business\, a atras circa 4.000 de vizitatori

Targul s-a desfasurat in perioada 3-5 iunie 2009. Cel mai mare flux de vizitatori a fost in a doua zi a evenimentului, cand au venit circa 2.000 de persoane.

Vizitatorii au fost interesati in primul rand de aflarea ultimelor noutati in domeniul tehnologiei pentru afaceri si de stabilirea de contacte cu reprezentantii companiilor participante.

2009 a fost primul an in care evenimentul s-a adresat exclusiv segmentului de business, reorientarea fiind rezultatul caderii pietei de retail, conform Expotek.

Din cele 65 de companii prezente anul acesta, peste 20% au participat in premiera la targ. „Companiile din Taiwan au avut cea mai puternica prezenta dintre toate evenimentele de profil din Europa de Sud-Est”, a declarat Dan Voicu, director general al Expotek, organizatorul CERF.

Pe intreg parcursul CERF 2009 s-au desfasurat conferintele Technology Forum, organizate de Expotek in colaborare cu Evensys, la care au participat vorbitori din cadrul unor companii IT&C precum Microsoft, Dell, IBM, Kaspersky Lab, Romsym Data, Siveco Romania sau HP. La cele 15 conferinte Technology Forum au asistat peste 800 de participanti.