- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

CES 2016: Sony lansează cea mai mică boxă Hi-Res Audio din lume

06 Jan, 16:42 • Redactia DailyBusiness
Sony lansează astăzi la târgul internațional CES noua gamă de produse audio premium, printre care se numără cea mai mică boxă Hi-Res Audio din lume, un pick-up premium care captează muzica în format Hi-Res, linia High Power pentru petreceri, linia Extra Bass.
CES 2016: Sony lansează cea mai mică boxă Hi-Res Audio din lume


h.ear go

 – cea mai mică boxă wireless portabilă din lume – redă un sunet puternic, datorită unității boxei cu un diametru de 35mm. Cele două camere laterale ale acesteia sunt completate de radiatoarele duale pasive care oferă un răspuns low-end. În ciuda dimensiunii compacte, utilizatorii vor putea beneficia de un sunet care va cuprinde toată încăperea, datorită încorporării tehnologiei Extra Bass.

Create pentru iubitorii de muzică atenți la stilul abordat, noile căști h.ear on cu Wireless NC ies în evidență prin design.Funcția de anulare a zgomotelor elimină sunetele ambientale, ajutând utilizatorii să se concentreze doar asupra muzicii preferate. Create pentru folosirea zilnică, căștile h.ear in Wireless NC beneficiază de un design confortabil, cu un fir conector amplasat în spatele gâtului utilizatorului. Căștile dispun de un microfon încorporat și de un suport de voce HD, care poate fi folosit ca hands-free. Un detaliu important îl reprezintă o mufă de mici dimensiuni pentru conectarea directă la telefonul mobil sau la MP3 player. 

Creat special pentru iubitorii de muzică, fiecare element al pick-up-ului PS-HX500 este gândit pentru a oferi cea mai bună calitate posibilă a sunetului și pentru a trata vinilurile cu respectul pe care acestea îl merită. De la un nou tip de braț, până la platanul turnat și plinta însăși, fiecare componentă a beneficiat de atenție specială pentru a oferi o experiență muzicală extraordinară. PS-HX500 vine cu un convertor DSD nativ de o înaltă calitate care oferă utilizatorului opțiunea de a copia muzica de pe discurile analogice preferate pe PC, în format digital, la o calitate până la standardul High-Resolution Audio. 

Sistemul XB7 este format dintr-o singură unitate puternică, cu un bass profund, sunet foarte clar un răspuns extins la frecvențe joase datorită celor două difuzoare de 16 cm. Tehnologia EXTRA BASS de la Sony folosește DSP (Procesarea Digitală a Semnalului), care procesează frecvențele în funcție de sursă, păstrând în același timp calitatea audio, cu un bass profund și puternic. 

Sistemul audio GT4D este creat pentru petreceri, prezentând opțiuni de audiție pentru trei scenarii diferite. Sistemul all-in-one dispune de roți practice și mâner care permit transportarea acestuia în zona în care utilizatorul vrea să pregătească petrecerea. Secțiunile boxelor dispuse liniar redau sunetele în întreaga încăpere, oferind un plus de flexibilitate la montaj. Sunetul puternic poate fi obținut și în condiții de spațiu redus. Sistemul audio compact V11 are un design „one box” care economisește spațiu și este ușor de purtat oriunde este nevoie de el.

 Boxele wireless portabile SRS-XB3 și SRS-XB2 dispun de un buton dedicat EXTRA BASS pentru a anima petrecerile. Modelul XB3 include o serie de tehnologii dedicate pentru obținerea unui bass profund, într-o carcasă de dimensiuni reduse. Printre acestea se numără noul difuzor full range de 48 mm, DSP-ul unic Sony care aplică procesele optime de compresie pentru nivelul fiecărei piese, o baterie de mare capacitate și radiatoare duale pasive pentru a completa gama de bass. 

MDR-XB650BT este cea mai nouă componentă a seriei de căști Sony EXTRA BASS, fiind compatibilă Bluetooth®. Cu ajutorul unității driver de 30 mm exclusivă pentru această gamă, a amplificatorului de bass încorporat și a diafragmei dedicate EXTRA BASS, căștile oferă note foarte realiste. 

Boxa SRS-ZR7 aduce claritatea specifică High-Resolution Audio, cu un design adecvat living-urilor moderne. SRS-ZR7 și SRS-ZR5 dispun de drivere noi pentru un răspuns de frecvență extins, în timp ce două subwoofere și radiatorul pasiv oferă un bass adânc. Modelul SRS-ZR7 oferă o serie de opțiuni pentru audiție; printr-o simplă atingere, boxa se poate conecta prin NFC la device-ul utilizatorului, în timp ce conexiunea prin Wi-Fi permite streaming-ul de muzică de pe serverul personal.